Κατηγορίες
Super League 1

Νίκη με Ολιβέιρα στο τρίτο φιλικό για τον ΠΑΟΚ

Φιλικό Νο3 για τον ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να κερδίζει με 2-1 την Χέρακλες, με πρωταγωνιστή τον Νέλσον Ολιβέιρα που σκόραρε τα δύο γκολ του “Δικεφάλου”.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τους ποδοσφαιριστές του να είναι αρκετά ορεξάτοι και να βγάζουν μερικές καλές συνεργασίες στον αγωνιστικό χώρο, με τον Πορτογάλο επιθετικό να πανηγυρίζει άλλα δύο γκολ στα “ασπρόμαυρα”. Ακολουθώντας την ίδια τακτική με τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια, ο Λουτσέσκου παρέταξε δύο διαφορετικές ενδεκάδες, δεδομένου ότι οι αγώνες αυτοί προσφέρονται για αρκετές δοκιμές.

Στο πρώτο μέρος, ξεκίνησε τον Πασχαλάκη στο τέρμα και στην άμυνα τους Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδη, Βαρέλα και Τέιλορ. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Εσίτι και Σβαμπ, με τους Μουργκ και Καντουρί στα άκρα και τον Καγκάβα πίσω από τον Ολιβέιρα. Ο ΠΑΟΚ είχε καλά διαστήματα κι επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι είναι καλύτερη ομάδα από την Χέρακλες, με το σαφώς πιο νεανικό σύνολο και θα μπορούσε να σκοράρει ακόμη περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Μπούκερ είχε απάντηση στις προσπάθειες των “ασπρόμαυρων”.

Στο δεύτερο μέρος, ο Λουτσέσκου άλλαξε και τους έντεκα ποδοσφαιριστές του, ξεκινώντας τον Ζίβκοβιτς στο τέρμα, τους Περέιρα, Κρέσπο, Μιχάι και Ροντρίγκο στην άμυνα και τους Νινούα και Τσιγγάρα στην μεσαία γραμμή. Στην επίθεση ήταν οι Ζίβκοβιτς, Λάμπρου, Βρακάς και Κούτσιας, ωστόσο παρά τις μαζεμένες, πολλές αλλαγές οι παίκτες του έβγαλαν ωραίες συνεργασίες κι “άγγιξαν” το γκολ, με τον Λουτσέσκου να μοιράζει συγχαρητήρια, βλέποντας την προσπάθειά τους.

Οι “ασπρόμαυροι” κυνήγησαν και το τρίτο γκολ, αλλά δεν το βρήκαν και το 2-1 παρέμεινε μέχρι και το τέλος, με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει μετά τη Σαρλερουά και την Χέρακλες με 2-1 και να έχει μπροστά του ένα τελευταίο “τεστ” την Κυριακή (15:30), πριν να ετοιμάσει βαλίτσες και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα.

Καλό πρόσωπο συνολικά από την ομάδα του Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο να βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να παίζουν με διάθεση και να βγάζουν αρκετά από τα στοιχεία που τους ζητάει, δημιουργώντας ουσιαστικές ευκαιρίες μέσα από ωραίους συνδυασμούς. Δύο ακόμη γκολ ο Ολιβέιρα, από μία ασίστ για Καντουρί και Βιεϊρίνια.

το φιλμ του αγώνα στο paok24

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Τέιλορ, Εσίτι, Σβαμπ, Μουργκ, Ελ Καντουρί, Καγκάβα, Ολιβέιρα. Στο δεύτερο έπαιξαν οι Ζίβκοβιτς, Περέιρα, Μιχάι, Κρέσπο, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Τσιγγάρας, Νινούα, Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Κωνσταντέλιας, Λάμπρου, Κούτσιας, Τζόλης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected