Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Από τη Ξάνθη στον Ολυμπιακό ο 16χρονος, Βασίλης Πιστικός

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο 16χρονος επιθετικός μέσος, Βασίλης Πιστικός, με τους Πειραιώτες να ολοκληρώνουν τη μεταγραφή του από τη Ξάνθη.

Όπως αναφέρει το Thrakisports, αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφική κίνηση των «ερυθρολεύκων» από την Ξάνθη επί ιδιοκτησίας Μπιλ Πάπας, μετά τον Μιχάλη Πατήρα που τον περασμένο Οκτώβρη έκανε την ίδια διαδρομή.

O νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής εξαργύρωσε τις εξαιρετικές εμφανίσεις με τις ομάδες Κ15 και Κ17 της Ξάνθης, κερδίζοντας μια σπουδαία μεταγραφή-ευκαιρία, που με πολύ δουλειά μπορεί να «αρπάξει από τα μαλλιά» και εξελιχθεί σε μέγιστο βαθμό.

H ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η Ακαδημία του Ολυμπιακού ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Τίτο Προκοπίου καθώς και την απόκτηση του Βασίλη Πιστικού.

Ο Τίτος Προκοπίου ανήκει από την περασμένη σεζόν στο δυναμικό της Ακαδημίας μας, ενισχύοντας τις προσπάθειες της Κ17. Γεννημένος το 2004, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός ενώ είναι διεθνής με τις ομάδες Κ16 και Κ17 της Κύπρου. Στους μόλις τρεις αγώνες που πρόλαβε να αγωνιστεί τη σεζόν 2020/21 στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ Κ17, πέτυχε τρία τέρματα, δύο κόντρα στον Παναθηναϊκό και ένα απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Βασίλης Πιστικός έχει αγωνιστεί στην Ξάνθη, είναι γεννημένος το 2005 και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Είναι διεθνής με τις ομάδες Κ15 και Κ16».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected