Αθλήματα

Ελλάδα – Νότιος Αφρική 28-5!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παραμένει αήττητο στον όμιλό του, καθώς σήμερα έκανε “επίδειξη δύναμης” κόντρα στη Νότια Αφρική, επικρατώντας με 28-5.

Η Ελλάδα έφτασε στις 3 νίκες και 1 ισοπαλία και κυνηγάει στην κορυφή του ομίλου την Ιταλία. Από την άλλη μεριά, η “ουραγός” του ομίλου, Νότια Αφρική έφτασε στις 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα παρά τις αρκετές αλλαγές και το μεγάλο “rotation” που υπήρξε, καθώς μετά την ισοφάριση σε 1-1, κατάφερε να κρατήσει την εστία της ανέπαφη. Έτσι, το πρώτο οκτάλεπτο έληξε με 7-1 για την Εθνική μας ομάδα.

Στη συνέχεια, το παιχνίδι δεν είχε κάποια τρομερή εξέλιξη, με την “γαλανόλευκη” ομάδα να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλό της. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 12-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ελλάδα συνέχισε να εκμεταλλεύεται όλες τις αδυναμίες της Νότιας Αφρικής και στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου προηγήθηκε με το επιβλητικό 19-4. Στο τελευταίο οκτάλεπτο της αναμέτρησης, η εθνική μας ομάδα δέχτηκε μόλις ένα τέρμα 10 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ στο 28-5.

Τα οκτάλεπτα: 7-1, 12-3, 19-4, 28-5

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected