Κατηγορίες
Football League

Ξεκινά προετοιμασία η Βέροια

Την Τετάρτη 4 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Βέροιας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Οι προπονήσεις τις πρώτες ημέρες θα διεξαχθούν στο Ταγαροχώρι ενώ παράλληλα οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις (οι παίκτες θα εξεταστούν από τον καρδιολόγο Βασίλη Τσίλη και τον ορθοπεδικό Νικόλαο Χαυτίκη ενώ εργομετρικά θα περάσουν στο κέντρο S.M.A..R.T Physio στην Θεσσαλονίκη).

Το πρώτο φιλικό της Βέροιας προγραμματίστηκε για την Παρασκευή 13 Αυγούστου με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Η Βέροια θα δώσει άλλο ένα φιλικό πριν το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Θα αντιμετωπίσει την ομάδα Κ23 του ΠΑΟΚ το Σάββατο 21 Αυγούστου.

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί και φέτος στον Βώλακα. Η Βέροια θα ανέβει στο ορεινό χωριό του νομού Δράμας την Δευτέρα 23 Αυγούστου και θα μείνει εκεί μέχρι το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου. Στον Βώλακα, η Βέροια θα δώσει φιλικές αναμετρήσεις με την Δόξα Δράμας το Σάββατο 28 Αυγούστου και με το Παραλίμνιο την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου. Με την ολοκλήρωση των προπονήσεων στον Βώλακα, η Βέροια θα μεταβεί στην Ξάνθη και θα δώσει φιλικό με την τοπική ομάδα το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου.

Μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας στον Βώλακα, η αποστολή θα επιστρέψει στην βάση της και θα συνεχίσει τις προπονήσεις στην Βέροια. Άλλα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί είναι, με τον Ολυμπιακό Βόλου στις 11 Σεπτεμβρίου και με τον Μακεδονικό στις 15 Σεπτεμβρίου. Αναζητείται αντίπαλος για ένα ακόμη φιλικό στις 10 Σεπτεμβρίου.

Η έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου. Νωρίτερα, την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθούν τα πρώτα παιχνίδια για το κύπελλο Ελλάδος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected