Κατηγορίες

Ξεκινά σήμερα στο Καρπενήσι το 1ο Τουρνουά Foot Tennis!

Λίγες ώρες πριν το πρώτο ματς για το Τουρνουά Foot Tennis και το Καρπενήσι φορά τα γιορτινά του για το παρθενικό “ταξίδι” του αθλήματος που έχει τους δικούς του, φανατικούς υποστηρικτές!

Μετά την Ελευσίνα, το Άργος, τη Βέροια, το Βραχάτι Κορινθίας και τη Νάουσα σειρά παίρνει η πανέμορφη πόλη της Ευρυτανίας, η οποία από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση που ξεχωρίζει για την απαράμιλλη τεχνική των παικτών αλλά και την τρομερή ταχύτητα της μπάλας ανάμεσα σε ένα φιλέ τένις!

Οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει ένα όμορφο event, στο οποίο δίνει το παρών και ο αρχισυντάκτης και πρωτεργάτης του Foot Tennis στην Ελλάδα, Αργύρης Τσιγγενόπουλος ο οποίος έχει αναλάβει να μεταλαμπαδεύσει την τεχνογνωσία του αθλήματος αλλά και να εκπαιδεύσει τις διαιτήτριες, οι οποίες αθλήτριες οι ίδιες, γνωρίζουν καλά πως είναι να συμμετέχεις σε μια επίσημη διοργάνωση.

Το Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων θα φιλοξενήσει από σήμερα Τετάρτη 4 έως την Παρασκευή 6/8 το 1ο Τουρνουά Foot Tennis “Μάρκος Μπότσαρης”, με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της επανάστασης.

Διοργανωτής σύλλογος είναι η ΑΕΚ Αγίων Ευρυτάνων, ενώ η εκδήλωση αποτελεί συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, τον ΟΠΑΣΤΕ – Π.Ε. Ευρυτανίας, τον Δήμο Καρπενησίου και τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Ευρυτανίας, τους οποίους οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση τους.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι: «Ευρυτανικά Νέα», «Ευρυτανικός Παλμός», «Ράδιο Καρπενήσι 97,5», «Stoxos Fm 104,9» evrytaniasport.gr, evrytanika.gr., sportsup.gr και Star Kεντρικής Ελλάδας, ενώ ο συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο δραστήριος Δημήτρης Κολλημένος, συντάκτης του evrytaniasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected