Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Κουσκουνάς και τρεις ακόμη στα Τρίκαλα

Μία ακόμα θητεία στα Τρίκαλα ετοιμάζεται να καταγράψει ο Νίκος Κουσκουνάς.

Ο 32χρονος επιθετικός αν και είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παναχαϊκή, αποχώρησε λόγω της αποβολής των Αχαιών από τη Super League 2. Ο περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας της Πάτρας μετέχει στις προπονήσεις των Θεσσαλών και θα ανακοινωθεί μόλις οριστικοποιηθεί η αποδέσμευσή του από τους «κοκκινόμαυρους».

Την Τετάρτη (04/08) ο ΑΟΤ ανακοίνωσε τις πρώτες τρεις μεταγραφές του. Πρόκειται για τον Θοδωρή Χειρίτραντα από τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον πρώην αμυντικό της Ξάνθης, Γιώργο Μανίσογλου και τον Ηλία Κουλούρη, επιθετικό από τον Αίαντα Γαστούνης.

Οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ:

«Στη μεταγραφή του Θεοδώρου Χειρίραντα προχώρησε ο ΑΟΤ. Γεννημένος στις 10.11.2000 στη Θεσσαλονίκη, βασικός παίκτης του Αγροτικού Αστέρα, πήρε μεταγραφή το 2019 στον Απολλωνα Αθηνών στην Super League 1. Επόμενος σταθμός του ο ΑΟΤ, όπου αγωνιζόμενος ως attack- right winger, είμαστε σίγουροι ότι θα διαπρέψει. Του ευχόμαστε υγεία και δύναμη και τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας.

Παίκτης του ΑΟΤ θεωρείται ο Ηλίας Κουλούρης. Ο πρώτος σκόρερ όλων των ομίλων της Γ’ Εθνικής Ελλάδος (σε 11 συμμετοχές 12 γκολ) την περσινή χρονιά, προστέθηκε στο δυναμικό του συλλόγου μας. Κατάγεται από τον Απιδεωνα Αχαΐας και πέρσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Αίαντα Γαστουνης. Ηλία καλώς ήρθες, υγεία, δύναμη και όμορφα γκολ σου ευχόμαστε.

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την απόκτηση του 19χρονου Μανίσογλου Γεώργιου. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Ξάνθης, όπου διέπρεψε ως αρχηγός καθώς και μέλος της Κ15 και Κ17 της Εθνικής μας ομάδας. Πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αλμωπού Αριδαίας δανεικός από την Ξάνθη. Είναι γεννημένος στις 18.02.2002 και κατάγεται από την Χρυσούπολη Καβάλας. Τον καλώς ορίζουμε στον ΑΟΤ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχία».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected