Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Ντόγος και Ταουσιάνης στον Εδεσσαϊκό

Δύο σημαντικές μεταγραφές ανακοίνωσε ο Εδεσσαϊκός.

Στην ομάδα της Πέλλας επιστρέφουν οι Στέφανος Ντόγος και Τάσος Ταουσιάνης, με στόχο να ενισχύσουν το ρόστερ, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ο 27χρονος (05/05/1994) επιθετικός με καταγωγή από τη Βέροια αγωνίστηκε φέτος στη Γ Εθνική με την ΑΕ Μυκόνου και παλαιότερα σε Αλμωπό Αριδαίας, Εδεσσαϊκό (2018/2019), Αιγινιακό, Άρη και Βέροια.

Την ίδια ώρα, ο 26χρονος (06/05/1995) επιθετικός θα φορέσει τα πράσινα για τρίτη φορά στην καριέρα του, ενώ έχει αγωνιστεί πριν σε Αναγέννηση Γιαννιτσών, Παναιγιάλειο, Νίκη Βόλου, Αλμωπό Αριδαίας, Απόλλωνα Αρναίας και ΠΑΟΚ U20.

Οι ανακοινώσεις :

“Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Στέφανου Ντόγου.

Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός που έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν με τα χρώματα της ομάδας μας αποτελεί την πρώτη μεταγραφή. Ανθρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Βέροια ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Άρη Θεσσαλονίκης, στον Αλμωπο Αριδαίας και στην ΑΕ Μυκόνου.

Στις πρώτες του δηλώσεις o Στέφανος τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρνάω στην ομάδα του Εδεσσαϊκού, εύχομαι να έχουμε μια υγεία και καλή χρονιά και να πετύχουμε τους στόχους”. μας!”

Ο Εδεσσαικός βρίσκεται στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Τάσου Ταουσιανη.Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός που έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν με τα χρώματα της ομάδας μας αποτελεί την δεύτερη μεταγραφή για φέτος, ενισχύοντας την επιθετική γραμμή της ομάδας μας. Με καταγωγή από τα Εσωβαλτα ανθρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία του ΠΑΟΚ ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Απόλλων Αρναίας,Αλμωπο Αριδαίας, Νίκη Βόλου και Θύελλα Σαρακηνών.

Στις πρώτες του δηλώσεις o Τάσος τόνισε:
Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην μεγάλη οικογένεια του Εδεσσαϊκου.Θέλουμε την στήριξη του κόσμου για να πετύχουμε όλοι μαζί αυτό που αρμόζει στον Εδεσσαϊκο, να είναι στις υψηλότερες κατηγορίες.Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσει η ομάδα στους στόχους της.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected