Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Επιτέλους πρόκριση για ελληνική ομάδα στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ

Μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, εμφανίστηκε μια… αχτίδα αισιοδοξίας με τη σημερινή πρόκριση κόντρα στη Μποχίμιανς.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα play offs του Conference, καθώς έκανε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, φτάνοντας στο 2-0 με τον εξαιρετικό Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ενώ πέτυχε ένα ακόμα γκολ που ακυρώθηκε άδικα, αλλά δεν καθάρισε το ματς και στο τέλος αγχώθηκε.

Η Τούμπα ζωντάνεψε τον ΠΑΟΚ και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (γκολ και ασίστ) έφτασε στο 2-0 επί της Μποέμιανς και την πρόκριση στα play offs του Conference League.

Ο «Δικέφαλος» μπήκε με το πόδι στο γκάζι, πέτυχε μόλις στο 6ο λεπτό το 1-0 με τον Σβαμπ από ασίστ του Μπίσεσβαρ, ενώ μετά το… τάιμ άουτ για νέρο στο 28′, ο άσος του ΠΑΟΚ βγήκε στο ξέφωτο από συνεργασία βγαλμένη από… μπασκετικό σύστημα με τον Ελ Καντουρί και έδωσε σκορ πρόκρισης.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πιο εύκολα αν μετρούσε και η γκολάρα του Ελ Καντουρί (από πάσα του Μπίσεσβαρ), αλλά ο βοηθός δεν είδε ότι η μπάλα πιθανότατα είχε περάσει ολόκληρη την μπάλα.

Με αποτέλεσμα στο τέλος να τα… χρειαστούν όσοι ήταν στην Τούμπα, ωστόσο η πρόκριση ήρθε και πλέον ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Ριέκα ή τη Χιμπέρνιαν στα play offs.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (85’ Τέιλορ), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς (73’ Εσίτι), Σβαμπ, Μπίσεσβαρ (85’ Μουργκ), Καντουρί, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (73’ Σφιντέρσκι)

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ (Κιθ Λονγκ): Τάλμποτ, Λάιονς (86’ Φίλι), Κόρνγουολ, Φίνερτι, Μπρέσλιν, Μπάκλεϊ, Κόουτ (62’ Γουόρντ), Ντεβόι (85’ Μαχόν), Μπαρτ, Τίρνεϊ (78’ Λέβινγκστον), Κέλι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected