Κατηγορίες
Super League 1

Μπορεί το σκορ κόντρα στη Μίλαν να έμεινε στο 2-1, ο Παναθηναϊκός όμως προβλημάτισε ξανά (vids)

Χωρίς να… ιδρώσουν οι Ιταλοί με εκπληκτικό Ζιρού νίκησαν εύκολα το «τριφύλλι» και θα μπορούσαν μεγαλύτερο σκορ-Δημιουργικά ανύπαρκτοι οι «πράσινοι»-Γκολ με πείσμα απ’ τον Ιωαννίδη!

Εκ των πραγμάτων η διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας ανάμεσα σε Μίλαν και Παναθηναϊκό, είναι τεράστια. Για δύο ομάδες που είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο προετοιμασίας, καθώς σε μια εβδομάδα είναι προγραμματισμένη η έναρξη των πρωταθλημάτων των δύο χωρών. Παρ’ όλα αυτά, οι «πράσινοι» προβλημάτισαν ακόμη περισσότερο με την εικόνα τους.

Χωρίς το πρόβλημα να είναι η ήττα με 2-1 φυσικά. Σκορ που κολακεύει το «τριφύλλι», μια και οι «ροσονέρι» έριξαν… στροφές όταν έκαναν τις αλλαγές τους και το τέρμα των «πράσινων» ήταν δώρο του Ταταρουσάνου. Τα δύο στοιχεία που έλλειψαν εντελώς από την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, ήταν η δυνατότητα κατοχής και κυκλοφορίας μπάλας και φυσικά η δημιουργική ικανότητα.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Παναθηναϊκός έκανε 25 λεπτά να βρει ουσιαστική τελική στο ματς, ενώ μέχρι το γκολ κι όπως ήρθε αυτό απ’ τον Ιωαννίδη, ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους δεν υπήρχε.

Στην Τεργέστη λοιπόν, τα καλύτερα που είχε να επιδείξει ο Παναθηναϊκός, ήταν ο κόσμος του στην εξέδρα που δε σταμάτησε να τραγουδά και οι νέες εμφανίσεις που φορέθηκαν για πρώτη φορά! Απέναντι σε μια Μίλαν που μόνος του ο Ζιρού αρκούσε για να προκαλέσει πανικό.

Ο Γιοβάνοβιτς άρχισε το ματς με 4-3-3, προτιμώντας να αφήσει εκτός έναν μεσοεπιθετικό (Ενγκμπακοτό) και να χρησιμοποιήσει τον Αλεξανδρόπουλο δίπλα σε Ρούμπεν Πέρεθ και Μαουρίσιο. Ενισχύοντας έτσι τη μεσαία του γραμμή.

το φιλμ του αγώνα και βίντεο με τα γκολ στο onsports.gr

Συνθέσεις

Μίλαν: Μανιάν (71′ Ταταρουσάνου) Καλάμπρια (71′ Καλούλου) Κιάερ (62′ Μαλντίνι), Τομόρι (62′ Ντίας), Ερναντές (72′ Καστιγιέχο) Σαλεμάκερς (72′ Μπαλό – Τουρέ) Κρούνιτς (83′ Καπόνε), Τονάλι (62′ Ρομανιόλι), Λεάο (62′ Μπενασέρ), Ζιρού (62′ Πομπέγκα), Ρέμπιτς (62′ Γκάμπια)

Παναθηναϊκός: Διούδης (85′ Ξενόπουλος), Κώτσιρας, Βέλεθ (82′ Σάρλια), Σιδεράς, Χουάνκαρ (82′ Χατζηθεοδωρίδης), Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο (76′ Καρλίτος), Ρούμπεν, Χατζηγιοβάνης (46′ Ενγκμπακοτό), Βιγιαφάνιες (46′ Αγιούμπ), Μακέντα (46′ Ιωαννίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected