Διάφορα

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε το Πολύκαστρο από τροχαίο που έχασε την ζωή του 24χρονος

Σε βαρύ πένθος το Πολύκστρο εξ αιτίας τροχαίου δυστυχήματος που κόστισε την ζωή σε 24χρονο νεαρό της πόλης και προκάλεσε τον βαρύ τραυματισμό σε έναν ακόμη συνομήλικο του.

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ανήμερα του εορτασμού της Θεοτόκου το Πολύκαστρο εξ αιτίας ενός τραγικού τροχαίου δυστυχήματος, το οποίο έλαβε χώρα σήμερα, νωρίς τα ξημερώματα στις 6.45 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γουμένισσας – Πολυκάστρου.

Όπως αναφέρει ο Μαχητής Κιλκίς, στο δυστύχημα ενεπλάκη όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα νεαρά άτομα ηλικίας 24, 25 και 26 ετών και το οποίο προερχόμενο από την Γουμένισσα με κατεύθυνση προς το Πολύκαστρο λίγο πριν την γέφυρα της Γοργόπης για αδιευκρίνιστους μέχρι τώρα λόγους εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας από τους τέσσερα συνολικά επιβαίνοντες, να τραυματισθεί ένας ακόμη σοβαρά, που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, και να τραυματισθούν ελαφρά οι άλλοι δύο.

Ανακρίσεις για το τραγικό περιστατικό, που πραγματικά έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία του Πολυκάστρου, καθώς και τα τέσσερα νεαρά άτομα προέρχονται σύμφωνα με τις πληροφορίες μας από αυτήν, διενεργεί το αστυνομικό τμήμα της Γουμένισσας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected