Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Ανακοινώθηκαν Maisuradze και Abankwa

Μετά τους Σόνι Αντόι, Σλάβκο Σοκολάροφ, αλλά και τους Βασίλη Χριστόπουλο, Γιώργο Ροδη, Κώστα Καζναφέρη και Ιάσωνα Σταυρόπουλο, ο Αστέρας Βλαχιώτη προχώρησε σε δύο ακόμη προσθήκες.

Η ομάδα της Λακωνίας ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου (22/08/1988) Γεωργιανού μεσοαμυντικού, Ιράκλι Μαϊσουράτζε που αγωνίστηκε τα τρία τελευταία χρόνια στην Ένωση Παραλιμνίου της Κύπρου και παλαιότερα σε Μπαλμαζουβάρος (Ουγγαρία), Πανιώνιο, Ερμή Αραδίππου, Ανόρθωση, Βαλέτα, Ντίλα, Μεταλούργκι Ρούσταβι, Βιντέμπσκ, Ρίπο Μινσκ, Ζεσταφόνι αλλά και του 21χρονου Γκανέζου επιθετικού, Κουέσι Αμπανκουά που προέρχεται από τη Ντίναστι Φοτοφάστ της χώρας του.

Την ίδια ώρα, στη Σπάρτη βρέθηκε και ο Σλάβκο Σοκολάροφ που είχε ανακοινωθεί λίγες μέρες νωρίτερα.

Οι ανακοινώσεις :

“Έφτασαν στην Αθήνα ο διεθνής Γεωργιανός Ιράκλι Μαϊσουράτζε και ο Βούλγαρος Σλάβκο Σοκολάροβ το μεσημέρι της Δευτέρας 16/8 και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της λακωνικής ΠΑΕ δείχνοντας συνειδητοποιημένοι σχετικά με τους φετινούς στόχους της ομάδας.”

“Έναρξη συνεργασίας με τον Γκανέζο Kwesi Abankwa.

Η λακωνική ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του 21ος έτους επιθετικού, με τριετές συμβόλαιο. Η πρόταση του Οφορίκουε για την επίθεση του Αστέρα. Ο Γκανέζος έχει αγωνιστεί σε Dynasty photofast f.c. και Bechem united f.c.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected