Ποδόσφαιρο Κόσμος

Οι πασούλες του Μάουντ με τον 6χρονο Τόνι, τον εθνικό ήρωα που κακοποιήθηκε μέχρι ακρωτηριασμού από τους γονείς του (photos & vid)

Η συγκλονιστική ιστορία του Τόνι Χάτζελς, του πιτσιρικά που σε ηλικία 41 ημερών έχασε και τα δύο του πόδια από την κακοποίηση των βιολογικών του γονέων, του Βρετανού ήρωα που μέσω lockdown συγκέντρωσε 1 εκατ. ευρώ για νοσοκομείο του Λονδίνου.

Είναι το βίντεο που θα σου φτιάξει την ημέρα. Ένας διεθνής σταρ του ποδοσφαίρου που αλλάζει πάσες και χαρίζει απλόχερα τη χαρά σε έναν μικρό θαυμαστή του με κινητικές δυσκολίες.

Και είναι η ιστορία που κρύβεται από πίσω και σου κλέβει μονομιάς το χαμόγελο. Μια ιστορία που δεν μπορεί να συλλάβει υγιής ανθρώπινος νους.

Ο 6χρονος Τόνι Χάτζελ, ένα παιδί με προσθετικά μέλη και πατερίτσες για να περπατά, είχε την τύχη να γνωρίσει από κοντά τα ινδάλματά του το πρωί της Κυριακής (15/8). Φανατικός υποστηρικτής των Μπλε, μετά από ενάμιση χρόνο αναμονής της θετής μητέρας του, Πόλα Χάτζελ, λόγω και των περιορισμών του Covid-19, ο σύλλογος τον καλωσόρισε στις τάξεις του για να φωτογραφηθεί με τους αγαπημένους του παίκτες. Έξι χρόνια πριν, όμως, είχε τη βαθιά ατυχία να έρθει στον κόσμο από δύο γονείς-τέρατα.

Σε ηλικία μόλις 41 ημερών, η βιολογική του μητέρα, Τζόντι Σίμπσον και ο βιολογικός του πατέρας, Τόνι Σμιθ, τον κακοποίησαν μέχρι ακρωτηριασμού στο διαμέρισμά τους στην πόλη Κεντ. Το βρέφος υπέστη πολλαπλά κατάγματα που οδήγησαν σε σηψαιμία, με αποτέλεσμα να χάσει και τα δύο του πόδια. Αμέσως μετά τη νοσηλεία του, ο μικρός Τόνι μεταφέρθηκε σε ειδικό τομέα αναδοχών και υιοθετήθηκε από την Πόλα Χάτζελ. Οι βιολογικοί γονείς του καταδικάστηκαν σε 10ετή κάθειρξη το 2018, το μάξιμουμ της προβλεπόμενης ποινής και σύμφωνα με τις τότε αναφορές των ΜΜΕ, έμειναν εντελώς απαθείς κατά την ανακοίνωση της ποινής τους.

περισσότερα στο gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected