Κατηγορίες
Basket

“Ντόμινο” αλλαγών μετά από αναδιάρθρωση, τρεις ομάδες της Γ Εθνικής ανέβηκαν κατηγορία!

Με την κλήρωση των Εθνικών πρωταθλημάτων να λαμβάνει τόπο την Πέμπτη (18/8), οι όμιλοι σε Β’ και Γ’ Εθνική δεν θα είναι αυτοί που μάθαμε από την σχετική προκήρυξη καθώς υπήρξαν αλλαγές.

Όπως αναφέρει το  basketa.gr, οι εκκρεμότητες καλύπτονται τελικά καθώς οι απαντήσεις των συλλόγων ήταν θετικές και έτσι ο τρίτος όμιλος της Β’ Εθνικής θα έχει 13 ομάδες και 15 ο τέταρτος, από τον οποίο θα υποβιβάζονται πέντε ομάδες.

Αρετσού Καλαμαριάς και ΠΣ Ευκαρπίας που είχαν βρεθεί στον τρίτο όμιλο προφανώς δεν είχαν προγραμματίσει τα έξοδα των ταξιδιών και έτσι προστίθενται στις 13 του Δ’ ομίλου οι οποίες θα γίνουν 15.

Τα κενά τους καλύπτουν η Αναγέννηση Καρδίτσας, ο ΑΓΣ Ιωαννίνων και ο Ολυμπιακός Βόλου, ομάδες που αποδέχθηκαν την πρόκληση της ΕΟΚ.

Στην Γ’ Εθνική θα βρεθούν ο ΓΣ Σοφάδων, ο ΓΣ Αγριάς και ο ΑΟ Τρίκαλα!

Αναλυτικά οι νέοι όμιλοι :

Γ’ Όμιλος

Νίκη Βόλου, Δόξα Λευκάδας, Αίολος Γόμφων, ΣΚ Ιωάννινα, Μελίκη, Έσπερος Λαμίας, Πρωτέας Γρεβενών, Ερμής Σχηματαρίου, Χαλκίδα, Ίκαροι Τρικάλων, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΓΣΙ Ιωαννίνων και Ολυμπιακός Βόλου.

Δ’ Όμιλος

Μακεδονικός, Πολύγυρος, Αίας Ευόσμου. Μαχητές Πεύκων, Ερμής Λαγκαδά, ΚΣ Γέφυρας. ΧΑΝΘ, Ίκαροι Σερρών, ΜΕΝΤ, Λεύκιππος Ξάνθης, Πανσερραϊκός, ΚΑΟ Χαλκιδικής, Κομοτηνή, Αρετσού Καλαμαριάς, ΠΣ Ευκαρπίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected