Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Σημεία των…ερασιτεχνικών καιρών : Σε έναν όμιλο μετά από πολλά χρόνια η πρώτη κατηγορία στη Θεσσαλονίκη!

Υπό φυσιολογικές συνθήκες οι ομάδες της Α1 θα ήταν 21 και όπως πέρσι (αλλά και τα τελευταία χρόνια) θα χωριζόντουσαν σε δύο ομίλους.

Όπως αναφέρει το epsm24.gr, τα δεδομένα όμως σήμερα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με τον προηγούμενο Αύγουστο του 2020, καθώς πέντε ομάδες (ΠΑΟ Κουφαλίων, Ολυμπιακός Κυμίνων, Ομόνοια Σίνδου, Δόξα Πενταλόφου, Ιάσων Αυγής) είναι πολύ πιθανό να μη δηλώσουν καν συμμετοχή στην Α1!

Στον Δήμο Δέλτα και συγκεκριμένα στις δύο ομάδες, τον Ολυμπιακό Κυμίνων και την Ομόνοια Σίνδου, θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα, καθώς όπως φημολογείται θα γίνει ύστατη προσπάθεια από τον Δήμο να πείσει τον Σάκη Αγγέλου και τον Γιάννη Κεχαγιά να παραμείνουν στα πόστα τους.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με την Α1, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, σε περίπτωση που τουλάχιστον δύο από τις πέντε παραπάνω ομάδες δε δηλώσουν συμμετοχή, τότε το επικρατέστερο σενάριο θα είναι να δημιουργηθεί 1 όμιλος των 18-19 ομάδων σε πρωτάθλημα ενός γύρου με play off και play out.

Παράλληλα, το πλάνο της επιτροπής πρωταθλημάτων με τον Δημήτρη Σίσκο είναι επίσης για την Α κατηγορία, η δημιουργία πέντε ομίλων των 11 ομάδων.

Τέλος, το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στην επανέκδοση των δελτίων αφού το 80% των ομάδων δεν έχει κινητοποιεί καν πάνω σε αυτό το θέμα!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected