Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άχθος Αρούρης σημαίνει αλληλεγγύη κι αυτό αποδείχτηκε ξανά! (photo)

Για ακόμη μία φορά, ο Άχθος Αρούρης και όλα τα μέλη του συλλόγου, απέδειξαν πως βρίσκονται δίπλα στον συνάνθρωπο.

Μετά από πρωτοβουλία που ξεκίνησε μέσω των social media, συγκεντρώθηκαν είδη ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας τα οποία και απεστάλησαν ήδη.

Η ανακοίνωση :

“Σήμερα στάλθηκαν τα δέματα που συγκεντρώσαμε μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Μαζεύτηκαν αρκετά πράγματα για τους πυρόπληκτους, χάρη στην ανταπόκριση του κόσμου, που από τη πρώτη στιγμή έσπευσε να βοηθήσει με κάθε τρόπο τους συνανθρώπους μας.

Επίσης, τέλη του μήνα θα κυκλοφορήσουν μπλούζες οι οποίες θα φορεθούν πολύ, όπου τα έσοδα θα πάνε για ενίσχυση στους πληγέντες.

Πότε και κάνεις να μη ξανά ζήσει παρόμοιο εφιάλτη. Να καίγεται το βιός μπροστά στα μάτια σου, να καίγονται τα ζώα και τα δένδρα και η δύναμή σου να μην είναι αρκετή ώστε να περιορίσεις τη πύρινη λαίλαπα.

Να είναι καλά οι μαχητές πυροσβέστες και οι εθελοντές που αν δεν ήταν και αυτοί θα είχε καεί μέχρι και η Θράκη.

Όσο για το πως ΔΕΝ λειτούργησε για άλλη μια φορά ο κρατικός μηχανισμός είναι άξιο απορίας…

Φαίνεται πως, οι ειδικοί φρουροί, τα χιλιάδες περιπολικά, τα δεκάδες ραφάλ και τα εκατομμύρια που δόθηκαν στα κανάλια δεν φάνηκαν ικανά ώστε να περιορίσουν τη φωτιά.

Τη λύση την έδωσε ο απλός κοσμάκις για άλλη μια φορά, θέτοντας τη ζωή του σε κίνδυνο. Αφού βλέπεις τα καναντέρ και οι πυροσβέστες δεν ήταν αρκετοί σε αριθμό. Αλλά και τι να τους κάνουμε τους πυροσβέστες αν από τη μάνικα δεν πετάνε δακρυγόνα;”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected