Κατηγορίες
Διάφορα

Συνέλαβαν τον δήμαρχο Μυκόνου γιατί κατεδάφισε αυθαίρετα από παραλία! (photos+vid)

Την ώρα που η τουριστική κίνηση στη χώρα και δη στη Μύκονο είναι στο απόγειό της, ο δήμαρχος του νησιού οδηγείται στο αυτόφωρο γιατί έπραξε το αυτονόητο: να απελευθερώσει μια από τις παραλίες του κοσμικού νησιού από τα παράνομα κτίσματα ενός επιχειρηματία.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από λίγο όταν ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου από άντρες της αστυνομίας μετά από μήνυση που υπέβαλε εις βάρος του ο επιχειρηματίας που είχε στήσει ολόκληρη… πολιτεία πάνω στην παραλία Καλό Λιβάδι.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα, όταν ο δήμαρχος μαζί με μπουλντόζες πήγε στον χώρο στις 3.15 και κατεδάφισε όλα τα αυθαίρετα κτίσματα που καιρό τώρα είχαν προκαλέσει την οργή της τοπικής κοινωνίας της Μυκόνου.

Ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του αντιδήμαρχοι και σύμβουλοι «καθάρισαν» με συνοπτικές διαδικασίες και με την χρήση μπουλντόζας την παραφωνία στο Καλό Λιβάδι, όπως μπορείτε να δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Mykonosvoice ΕΔΩ.

Σήμερα, ο επιχειρηματίας προέβη σε μήνυση κατά του κ. Κουκά και των συνεργατών του, με τον δήμαρχο να έχει συλληφθεί, ενώ έχει ήδη κινηθεί διαδικασία και για τους αντιδημάρχους που βρέθηκαν εκεί Αλέκο Κουκά, Ιάκωβο Δακτυλίδη και Ντίνα Σαμψούνη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected