Κατηγορίες
Super League 2 - Γ Εθνική / Τοπικά

Ποσειδών Μηχανιώνας : “Καθ όλα νόμιμη η διαδικασία από μέρους μας, καταθέσαμε τα χρήματα για τη συμμετοχή στη Super League 2”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας, με την οποία ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως κατέθεσε κανονικά το παράβολο συμμετοχής στη Super League 2.

Μάλιστα, όπως τονίζει χαρακτηριστικά, τα έγγραφα αποδεικνύουν πως η διαδικασία έγινε εντός του χρονικού ορίου που έθεσε η ΕΠΟ.

Αναλυτικά :

“Επειδή πολλά ειπώθηκαν και ακούστηκαν και προς αποκατάσταση της αλήθειας οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε την πραγματική διάσταση των γεγονότων.

Την Παρασκευή 13/8/2021 δεχθήκαμε email από την ΕΠΟ που μας προσκάλεσε επίσημα για την συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα της Super League 2 με προθεσμία απάντησης μέχρι την Τετάρτη 18/8/2021 και ώρα 16:00.

Τις ημέρες που ακολούθησαν βολιδοσκοπήσαμε τις πιθανότητες ανεύρεσης των χρημάτων που απαιτούνταν για την συμμετοχή μας και αποφασίσαμε την Τετάρτη να αποδεχθούμε την πρόσκληση.

Στις 15:33 της ίδιας ημέρες (Τετάρτη 18/8/2021) απαντήσαμε εγγράφως με email θετικά στο ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ έγγραφο – πρόσκληση της ΕΠΟ. Παράλληλα την ίδια μέρα πληρώθηκε και το παράβολο των 7.500€ για να είναι η ομάδα καθόλα νομότυπη.

Οτιδήποτε άλλο λέγεται ή γράφεται απέχει από την πραγματικότητα.

Αναμένουμε…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected