Ποδόσφαιρο Κόσμος

Bundesliga : Καταιγιστική η Λεβερκούζεν, 4-0 τη Γκλάντμπαχ

Αναμέτρηση με άρωμα… Euro στην «Bayarena»!

Με τον Πάτρικ Σικ να συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα τώρα και με την Λεβερκούζεν και τον Γιαν Ζόμερ να μας προσφέρει ένα από τα πιο περίεργα αυτογκόλ της χρονιάς, η Μπάγερ Λεβερκούζεν ξεπέρασε άνετα και εμφατικά με σκορ 4-0 το εμπόδιο της Γκλάντμπαχ και σκαρφάλωσε, έστω και προσωρινά, στην δεύτερη θέση του πίνακα στην Bundesliga, όντας αήττητη μετά τις δύο πρώτες στροφές.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς χωρίς να ιδρώσουν, καθώς μόλις στο 3′ ο Ζόμερ υπέπεσε σε μία γκάφα ολκής. Ο Ελβετός διεθνής τερματοφύλακας είχε πολύ αργή αντίδραση σε σουτ από μακριά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στο πόδι του πριν καταλήξει… βασανιστικά στα δίχτυα για το 1-0 των Ασπιρίνων.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Πάτρικ Σικ, ο οποίος με έξοχο τελείωμα με το αριστερό έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά μέσα στα πρώτα 8 λεπτά στα δίχτυα της Γκλάντμπαχ, σε ένα εφιαλτικό ξεκίνημα για τους «ασπρόμαυρους».

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε χάρη στα τέρματα των Ντιαμπί (55′) και Αμίρι (87′), με την Γκλάντμπαχ να μένει στον 1 βαθμό, έχοντας δεχθεί 5 τέρματα στα πρώτα 2 ματς.

Συνθέσεις

Λεβερκούζεν (Γκεράρντο Σένε) : Χραντέσκι, Μπέικερ, Φρίμπονγκ, Τα, Κοσουνού, Παλάσιος (68′ Όντριχ), Αρανγκίθ (84′ Μπομγκάρτλιγκερ), Παουλίνιο (68′ Αμίρι), Ντιαμπί, Ντεμιρμπάι (83′ Φιρτς), Σικ (81′ Πονγιαπάλο)

Γκλάντμπαχ (Άντολφ Χούτερ) : Σόμερ, Σκάλι, Λάινερ (45+1′ λ.τ. Μπενσεμπαϊνί), Ελβέντι, Γκίντερ (63′ Νετς), Νοϊχάους, Κράμερ, Πλέα (63′ Χέρμαν), Χόφμαν, Στιντλ, Τουράμ (20′ λ.τ. Βολφ)

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής :

Παρασκευή 20/8

Λειψία – Στουτγκάρδη  4-0

Σάββατο 21/8

Άιντραχτ Φραγκφούρτης – Άουγκσμπουργκ  0-0
Χέρτα Βερολίνου – Βόλφσμπουργκ  1-2
Φράιμπουργκ – Ντόρτμουντ  2-1
Γκρόιτερ Φιρτ – Αρμίνια Μπίλεφελντ  1-1
Μπόχουμ – Μάιντς  2-0
Λεβερκούζεν – Γκλάντμπαχ  4-0

Κυριακή 22/8

Χοφενχάιμ – Ουνιόν Βερολίνου (16.30)
Μπάγερν Μονάχου – Κολωνία (18.30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected