Ποδόσφαιρο Κόσμος

Serie A : Με…φόρα από πέρσι η Ίντερ, σπουδαίο διπλό της Σασουόλο (vids)

Από εκεί που τελείωσε! Με άρωμα… πρωταθλήτριας, η Ίντερ έδειξε στην πρεμιέρα πως δεν θα αφήσει εύκολα τα σκήπτρα, καθώς επικράτησε εύκολα και ωραία με 4-0 της Τζένοα στο Μιλάνο και έκανε ποδαρικό με το δεξί στη νέα σεζόν.

Με το μαχαίρι στα δόντια μπήκαν στο «Τζουζέπε Μεάτσα» οι «νερατζούρι» οι οποίοι ήθελαν να πάρουν τα ηνία από πολύ νωρίς. Και τελικά το έκαναν, καθαρίζοντας την όλη υπόθεση μέσα σε μόλις 14 λεπτά!

Στο 6′ ο Χακάν Τσαλχάνογλου εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μίλαν Σκρίνιαρ με εντυπωσιακό άλμα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαλβατόρε Σίριγκου για το 1-0. Ο Τούρκος διεθνής μέσος που άλλαξε ομάδα, όχι όμως και πόλη, ήταν εκείνος που με εντυπωσιακό σουτ διεύρυνε το προβάδισμα των γηπεδούχων σε 2-0 στο 14′.

Στο 74ο λεπτό η Ίντερ με εντυπωσιακό «τίκι-τάκα»… ζάλισε την ομάδα της Γένοβας. Ο Τζέκο έκανε το σουτ, ο Σίριγκου απομάκρυνε, ο Μπαρέλα έδωσε στο ριμπάουντ την ασίστ με το τακουνάκι και ο Αρτούρο Βιδάλ την έστειλε στα δίχτυα για το 3-0.

Τι έμενε; Να ανοίξει επίσημο λογαριασμό με τη Νερατζούρα φανέλα και ο Βόσνιος φορ. Το κατάφερε στο 88ο λεπτό με κεφαλιά, μετά από την εξαιρετική σέντρα του Χιλιανού σκόρερ του τρίτου γκολ. Διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Στο άλλο ματς, η Σασουόλο κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Antonio Bentegodi της Βερόνα, σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με πέντε γκολ.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 21/8

Βερόνα – Σασουόλο  2-3
Ίντερ – Τζένοα  4-0
Έμπολι – Λάτσιο (21.45)
Τορίνο – Αταλάντα (21.45)

Κυριακή 22/8

Μπολόνια – Σαλερνιτάνα (19.30)
Ουντινέζε – Γιουβέντους (19.30)
Νάπολι – Βενέτσια (21.45)
Ρόμα – Φιορεντίνα (21.45)

Δευτέρα 23/8

Κάλιαρι – Σπέτσια (19.30)
Σαμπντόρια – Μίλαν (21.45)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected