Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γκολ και θέαμα : Οι “τεσσάρες” της Παρί και της Λειψίας, το “Χ” της Μπέτις και η ματσάρα στην Πορτογαλία (vid)

Στη Γαλλία η Παρί Σεν Ζερμέν παρατάχθηκε χωρίς τον Μέσι και τον Νειμάρ στην έδρα της Μπρεστ και προηγήθηκε στο 23΄ με τον Ερέρα. Στο 36ο΄ λεπτό ο Κιλιάν Μπαπέ διαμόρφωσε το 2-0 για τους Παριζιάνους, αλλά οι γηπεδούχοι μείωσαν λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με το γκολ του Ονορά.

Στο 73΄ο Ιντρίσα Γκεϊγιε αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα της Μπρεστ Μπιζό και η Παρί έφθασε στο 3-1 αλλά η συνέχεια ήταν αγχωτική καθώς στο 85΄ ο Μουνιέ πέτυχε το δεύτερο γκολ της Μπρεστ και χρειάστηκε η τεχνική αρετή του Ντι Μαρία με το γκολ στο 90’ για το τελικό 4-2.

Τρίτη νίκη για την Παρί Σεν Ζερμέν και επικεφαλής στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Στη Γερμανία παράσταση από τη Λειψία στην αναμέτρηση με τη Στουτγκάρδη. Ο Ούγγρος Σομποσλάι ξεσήκωσε τους φίλους της ομάδας με το 1-0 στο 38’ ενώ στο 46΄ο Φορσμπεργκ πέτυχε το 2-0 για τη γηπεδούχο. Στο 52’ ο Σομποσλάι σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για τη Λειψία και το τελικό 4-0 έγινε με πέναλτι του Αντρέ Σίλβα στο 65ο λεπτό του αγώνα.

Στην Ισπανία, νέα απώλεια βαθμών για την Μπέτις η φιλοξενούμενη Κάντιθ με πέναλτι του Αλβάρο Νεγρέδο πήρε κεφάλι στο σκορ στο ενδέκατο λεπτό Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 22΄ με τον Χουάνμι και το 1-1 ήταν και το τελικό σκορ.

Στην Πορτογαλία συναρπαστική εξέλιξη είχε το ματς Μορεϊρένσε – Μπράγκα. Παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι με τα γκολ του Φάμπιο Μαρτίνς στο 39′ και Γιούρι Μεντέιρος στο 41′ προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο η Μορειρένσε μείωσε στο 80′ με πέναλτι του Στίβεν Βιτόρια και στο 83′ έφερε την αναμέτρηση σ ισορροπία με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Παουλίνιο. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ρικάρντο Όρτα λύτρωσε τη Μπραγκα, δεύτερη νίκη για τους φιλοξενούμενους στο πρωτάθλημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected