Ποδόσφαιρο Κόσμος

Premier League : “Άστραψε και βρόντηξε” κόντρα στη Νόριτς η Σίτι, μεγάλο ματς στο Elland Road

Στη Νόριτς…ξέσπασε για την ήττα στην πρεμιέρα η Σίτι, η οποία φιλοδώρησε τα “καναρίνια” με πέντε γκολ. Μεγάλο ματς στο Elland Road, με τη Λιντς να ισοφαρίζει δύο φορές.

“Άστραψε και βρόντηξε” η Μάντσεστερ Σίτι, που μετέτρεψε τη Νόριτς σε…σάκο του μποξ και με πέντε γκολ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης. Κρουλ (αυτογκόλ), Γκρίλις (το πρώτο γκολ του νεοαποκτηθέντα) στο πρώτο ημίχρονο και Λαπόρτε, Στέρλινγκ, Μαχρέζ στο δεύτερο διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, ενώ για τους νεοφώτιστους ο Δημήτρης Γιαννούλης αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο ενώ ο Χρήστος Τζόλης παρέμεινε στον πάγκο.

Τρομερό ματς στο Elland Road! Η Έβερτον προηγήθηκε στο μισάωρο με πέναλτι του Κάλβερτ-Λιούιν, όμως λίγο πριν το ημίχρονο, ο Κλιχ έφερε το ματς στα ίσια για τη Λιντς. Τα “ζαχαρωτά” πήραν ξανά το προβάδισμα στο 51′ με “δράστη” τον Γκρέι, όμως τα “παγώνια” δεν είπαν την τελευταία τους λέξη, ισοφαρίζοντας στο 72′ με σκόρερ τον Ραφίνια.

Σπουδαία νίκη την ίδια ώρα για την Άστον Βίλα, η πρώτη στη φετινή Premier, που με τέρματα των Ινγκς (45+3′) και Ελ Γκάζι (62′ με πέναλτι) νίκησε τη Νιουκάστλ που ηττήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Τέλος στο Λονδίνο, Κρίσταλ Πάλας και Μπρέντφορντ αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, με τους νεοφώτιστους να παραμένουν αήττητοι από το ξεκίνημα της Premier League.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 21/8

Λίβερπουλ – Μπέρνλι  2-0
Άστον Βίλα – Νιουκάστλ  2-0
Κρίσταλ Πάλας – Μπρέντφορντ  0-0
Λιντς – Έβερτον  2-2
Μάντσεστερ Σίτι – Νόριτς  5-0
Μπράιτον – Γουότφορντ (19.30)

Κυριακή 22/8

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16.00)
Γουλβς – Τότεναμ (16.00)
Άρσεναλ – Τσέλσι (18.30)

Δευτέρα 23/8

Γουέστ Χαμ – Λέστερ (22.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected