Κατηγορίες
Αθλήματα

Πρωταθλητής και στην Αριδαία ο Χριστόφορος Μανόπουλος (photos)

Ο Χριστόφορος Μανόπουλος έδωσε συνέχεια στο εντυπωσιακό του σερί και μετά από τα Κουφάλια αναδείχθηκε πρωταθλητής και στην Αριδαία.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Μανόπουλος παραμένει αήττητος σε αγώνες για διοργανώσεις της Tennis Europe, κερδίζοντας στον σημερινό τελικό του Aridea Cup τον Σταύρο Μαστρογαμβράκη με 6-1, 6-4.

Ο αθλητής του Φθιωτικού Ο.Α., Νο.10 στην Εθνική κατάταξη στα 16άρια, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε τουρνουά της Tennis Europe την προηγούμενη εβδομάδα και συνδυάστηκε με τον τίτλο στα Κουφάλια.

Αυτή την εβδομάδα δεν έχασε ούτε ένα σετ, κερδίζοντας κατά σειρά τους Θανάση Λεβέντη (6-0, 6-1), Tadeusz Michalowski (6-2, 6-1), Στέργιο Αχιλλέα Παπαδόπουλο (6-1, 6-1), Maxwell Castle (6-2, 6-1), Στέφανο Πουρναρόπουλο (6-4, 6-0) και Μαστρογαμβράκη (6-1, 6-4), για να φτάσει τις 12 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις για την Tennis Europe!

Εκτός από τον 2ο διαδοχικό τίτλο του στα μονά, ο Μανόπουλος κατέκτησε τον τίτλο και στο διπλό αυτή την εβδομάδα, μαζί με τον αντίπαλό του στον τελικό, Σταύρο Μαστρογαμβράκη.

Θυμίζουμε πως οι δυο Έλληνες τενίστες κέρδισαν χθες στα ημιτελικά τους Βίκτορα Καλαϊτζή και Παύλο Τσιτσιπά με 6-2, 6-4 και πέρασαν στον τελικό, όπου πήραν με walkover τον τίτλο, απέναντι στον Bader Idrees από τη Σαουδική Αραβία και στον Tadeusz Michalowski από την Πολωνία.

Στο μονό των κοριτσιών, πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Άρτεμις Ασλανισβίλι, που κέρδισε στον τελικό την Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου. Η Άρτεμις κατέκτησε τον τίτλο και στο διπλό, μαζί με την Ανδρομάχη Μπαρμπαγιάννη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected