Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ο Παναθηναϊκός παίρνει δανεικό τον Ramon Lundqvist (vid)

Όπως αναφέρεται στην Ολλανδία, Παναθηναϊκός και Χρόνινχεν είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία για τον δανεισμό του 24χρονου Σουηδού μέσου, ο οποίος αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες στην Αθήνα.

Ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για τη μεσαία γραμμή, όπως είχε αποκαλύψει το Gazzetta, ήταν ο Ραμόν Λούντκβιστ, ο οποίος είχε συμφωνήσει με τους «πράσινους» και το μόνο που έμενε ήταν να κλείσει και το deal με την Χρόνινχεν για τον 24χρονο Σουηδό μέσο.

Όπως αναφέρουν οι Ολλανδοί και συγκεκριμένα το «Voetbal International», η συμφωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Χρόνινχεν είναι πολύ κοντά και ο Λούντκβιστ αναμένεται να μετακινηθεί στους «πράσινους» με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, όπως προσθέτει το ολλανδικό δημοσίευμα, ο Λούντκβιστ, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το 2023 με τη Χρόνινχεν, θα ανανεώσει για ακόμα ένα χρόνο πριν ολοκληρώσει τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό.

Στη συμφωνία θα υπάρχει οψιόν αγοράς και γι’ αυτό η Χρόνινχεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη ως το 2024 προκειμένου να έχει ισχυρότερη διαπραγματευτική δυνατότητα το επόμενο καλοκαίρι αν ο Παναθηναϊκός δεν αποφασίσει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς, όπως υπογραμμίζουν οι Ολλανδοί.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Λούντκβιστ αναμένεται πλέον μέσα στις επόμενες μέρες στην Αθήνα για να υπογράψει και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

*gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected