Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Τεχνικός Διευθυντής στην Ακαδημία του Φίλιππου Μελίκης ο Αντώνης Λυμούσης

Έναν από τους πλέον έμπειρους προπονητές, ειδικά για τις μικρές ηλικίες, εντάσσει στο τεχνικό team της Ακαδημίας του ο Φίλιππος Μελίκης.

Ο λόγος για τον Αντώνη Λυμούση, ο οποίος μετά από τη συνεργασία του με τον ΓΑΣ Κοπανού, αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στον “ερυθρόλευκο” σύλλογο.

Ο 64χρονος προπονητής, Πρωταθλητής Ελλάδας με τις Μικτές Ημαθίας, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B’, το οποίο απέκτησε το 1992. Ξεκίνησε την καριέρα του από την γενέτειρά του ομάδα της Αγίας Μαρινας και στη συνέχεια εργάστηκε σε πολλές Ακαδημίες όπως του Μακεδόνα, της ΑΕΠ, της Ακαδημίας Βέροιας, του Απόλλων Αγίου Γεωργίου, της ΑΕΚ Βέροιας και του ΑΣ Πατρίδας.

Έχει διατελέσει προπονητής στην Κ19 της ΠΑΕ Βέροιας και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας εργάστηκε σε ΑΕ Καβασίλων, Θύελλα Στενημάχου, ΑΟ Μαρίνας, Νηρέα Βέροιας, Ηρακλή Άσπρου και Απόλλων Αγίου Γεωργίου.

Η ανακοίνωση του Φίλιππου Μελίκης :

“Παράλληλα με τις άλλες δράσεις, προχωράει το πλάνο των ακαδημιών του Φιλίππου Μελίκης για τη νέα σεζόν

Η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον πρώην Ενωσιακό προπονητή Αντώνη Λυμούση που αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Την επόμενες μέρες θα γίνει συνέντευξη τύπου όπου θα παρουσιαστεί όλο το τιμ των προπονητών των ακαδημιών καθώς και το πλάνο λειτουργίας της.

Υπεύθυνος ακαδημιών εκ μέρους της διοίκησης του Φιλίππου, είναι ο Γιώργος Ντάμτσιος.

Αντώνη Λυμούση, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Φιλίππου!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected