Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ο Παναθηναϊκός φέρνει στην Ελλάδα τον Mateus da Silva Vital! (vid)

Έτοιμος για μια σπουδαία κίνηση που θα αυξήσει την ποιότητα στο ρόστερ του, είναι ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» βρίσκονται… μια ανάσα απ’ την ολοκλήρωση του deal για να φέρουν στην Ελλάδα τον Ματέους Βιτάλ!

Όπως αποδεικνύεται, οι αναφορές των Βραζιλιάνων για συμφωνία της Κορίνθιανς με τον Παναθηναϊκός, μόνο τυχαίες δεν ήταν. Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως οι δύο ομάδες… έδωσαν τα χέρια και τις επόμενες μέρες ο μεσοεπιθετικός της «Τιμάο» αναμένεται στην Ελλάδα για την τυπική ολοκλήρωση του δανεισμού του.

Αρχικά αυτό που εκκρεμούσε και… φρέναρε το «κλείσιμο» της συμφωνίας, ήταν το τελικό «ΟΚ» από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός έδειχνε να είναι κάπως επιφυλακτικός, όμως δεν «έκαψε» την υπόθεση. Ζήτησε επιπλέον χρόνο προκειμένου να δει καλύτερα την περίπτωση, όπως κάνει με όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τελικά άναψε το… πράσινο φως για να έρθει στον Παναθηναϊκό ο Βραζιλιάνος άσος! Έτσι είναι πολύ κοντά η ολοκλήρωση του «μπαμ»!

Αναφορικά με τις λεπτομέρειες του deal, αποδεικνύουν το γιατί ο Ματέους Βιτάλ που είναι σε εξαιρετική ηλικία, μπορεί να ανεβάσει σημαντικά τον ποιοτικό πήχη του Παναθηναϊκό! Οι Βραζιλιάνοι είχαν ξεκαθαρίσει πως η συμφωνία αφορά δανεισμό, προκειμένου να… δειγματίσουν τον παίκτη τους στην Ευρώπη.

Οι «πράσινοι» θα πληρώσουν ένα ενοίκιο για τον μονοετή δανεισμό του δεκαριού της Κορίνθιανς, την ίδια στιγμή που θα καλύψουν και στο ακέραιο το συμβόλαιό του. Όσο για την οψιόν αγοράς που θα προβλεφθεί για το καλοκαίρι του 2022, αυτή θα είναι ύψους 8 εκ. ευρώ! Ποσό «τσουχτερό», αλλά τέτοιου επιπέδου παίκτες σαφώς είναι πανάκριβοι!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected