Κατηγορίες
Αθλήματα

Δύο νίκες για τον Θάνο στο 25άρι του Πόζναν

Ο Αριστοτέλης Θάνος συμμετείχε στο δυνατό τουρνουά 25.000 δολαρίων του Πόζναν στην Πολωνία, ολοκληρώνοντας την παρουσία του με δύο νίκες.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Θάνος έκανε μια καλή προσπάθεια για να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό της χωμάτινης διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της ITF, αλλά σήμερα παρότι έφτασε κοντά, δεν πήρε τελικά το εισιτήριο της πρόκρισης.

Στην πρεμιέρα του την Κυριακή, ο 20χρονος Έλληνας τενίστας κέρδισε τον Σλοβάκο Peter Samosi με 6-1, 6-2, κάνοντας ένα πολύ καλό ξεκίνημα.

Τη Δευτέρα δεν έγινε κανένας αγώνας στα γήπεδα του Πόζναν εξαιτίας της κακοκαιρίας και οι παίκτες επέστρεψαν σήμερα στο court, με κάποιους απ’ αυτούς να δίνουν διπλούς αγώνες.

Ένας απ’ αυτούς ήταν και ο Αριστοτέλης, ο οποίος κέρδισε αρχικά τον Πολωνό Albert Chudy με 7-6, 6-4 και προκρίθηκε στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, εκεί όμως λιγο αργότερα “λύγισε” από τον Αργεντινό Valerio Aboian σε ακόμα ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, με 6-7 (2), 1-6.

Θυμίζουμε πως και την προηγούμενη εβδομάδα βρισκόταν στην Πολωνία ο Θάνος και έκανε πολύ καλές εμφανίσεις. Είχε μπει στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Lodz μέσα από τα προκριματικά, ενώ στο διπλό έφτασε μέχρι τον τελικό, μαζί με τον Λετονό συμπαίκτη του, Karlis Ozolins.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected