Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Πρόκριση στα πέναλτι για τον Αίαντα Σαλαμίνας

Σπουδαία πρόκριση για τον Αίαντα Σαλαμίνας στον 1ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, που προκρίθηκε εις βάρος του Πόρου στη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.

Η ομάδα του Ηρακλείου είχε την κατοχή της μπάλας στον αγώνα, έπαιξε και με παίκτη περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης (αποβλήθηκε ο Μπανούσης), όμως δεν κατόρθωσε να πάρει αυτή το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση.

Ο Στάθης Νάκας ήταν ο μεγάλος άτυχος για τον Πόρο, καθώς είδε την εκτέλεση του στην δεξιά αγωνία να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα του Αίαντα, Ασημέλη ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα της Σαλαμίνας, όντας καθοριστικός και στα 120 λεπτά κανονικού παιχνιδιού, με το 0-0 να παραμένει μέχρι τέλους.

Η ομάδα του Ανδρέα Σκέντζου άφησε και την τελευταία της σταγόνα στο χορτάρι του αγωνιστικού χώρου του Ατσαλένιου, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει κατά τη διάρκεια του ματς με αποτέλεσμα ο Αίαντας που ήταν πιο αποτελεσματικός από την “ρώσικη” ρουλέτα να πάρει την πρόκριση.

Το φιλμ του αγώνα στο prismasport.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Πόρου : Παναγιώτου, Παγώνης, Νάκας, Πανάγου, Παπαδομιχελάκης, Μπάμπης, Πήλιος, Περογαμβράκης (106′ Αριστεινίδης), Καστελλιανάκης, Ράπτης, Μπίσα (59′ Κουτσογιαννάκης)

Αίας Σαλαμίνας : Ασημέλης, Τζαφέρι, Λιάτος, Μεγαλοοικονόμου(82΄Κουπετώρης), Μπανούσης, Ζαφειρίδης, Μπέκος, Κατίδης, Νταουτάι, Σαρρηγιάννης (102′ Παλούκης), Βύρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected