Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

To sportsup.gr στην προετοιμασία του ΦΑΣ Νάουσα (photos+vid)

Το sportsup.gr βρέθηκε την Παρασκευή (27/8) στο ΔΑΚ Νάουσας, όπου για μια ακόμη χρονιά ο ιστορικός ΦΑΣ πραγματοποιεί την προετοιμασία του ενόψει της επερχόμενης ποδοσφαιρικής σεζόν.

Εκεί μας υποδέχτηκαν η “ψυχή” του συλλόγου κ. Γιώργος Μπέκας, που έχασε το…μέτρημα για το πόσα χρόνια έχει αφιερώσει στην ομάδα της καρδιά του, ο προπονητής και εμβληματική μορφή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, Μερκούρης Καραλιόπουλος, ο βοηθός του Δημήτρης Κοτζάμπασης αλλά και οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ των “κυανολεύκων”.

Παρακολουθήσαμε από κοντά τις προσπάθειες τους για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία ενόψει των πρώτων υποχρεώσεων (το Κύπελλο Ερασιτεχνών κάνει σέντρα στις 4/9, σύμφωνα με την προκήρυξη), ενώ συνεχίζονται και οι φιλικές αναμετρήσεις, με την επόμενη χρονικά να προγραμματίζεται για σήμερα (28/8) με αντίπαλο τη Βέροια U19.

Ο Μερκούρης Καραλιόπουλος μίλησε στην κάμερα του sportsup.gr για την πορεία της προετοιμασίας, για τη δεδομένη ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού αλλά και το τι θα πρέπει να περιμένουμε από την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα, που εκ των πραγμάτων είναι θέσφατο μιας και μιλάμε για τη “βαριά” φανέλα του ΦΑΣ και τους συγκεκριμένους στόχους που οφείλει να έχει.

Όσον φορά το ρόστερ, είναι σημαντικό το γεγονός πως έχουν επιστρέψει όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχαν δοθεί δανεικοί λόγω της διακοπής του περσινού πρωταθλήματος (εκτός του Τασιώνα), ενώ έπονται και συγκεκριμένες προσθήκες που θα δώσουν περισσότερες λύσεις στον νεαρό τεχνικό, που ποντάρει πολλά στην ομοιογένεια.

Να σημειώσουμε πως στις προπονήσεις του ΦΑΣ Νάουσα συμμετέχει και ο Μανώλης Γκελοσάνι, μέχρι πρότινος στον Ατσαλένιο, με την ομάδα του ΦΑΣ να του δίνει την άδεια ώστε να διατηρεί το επίπεδο ετοιμότητας στην περίπτωση που κληθεί στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Καραλιόπουλου, στιγμές από την προπόνηση αλλά και φωτογραφικό υλικό.

Σημ, : Ανεβάστε τον ήχο την ώρα που μιλά ο κόουτς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected