Κατηγορίες
Διάφορα

Νοσοκομείο Αγρινίου ώρα μηδέν : 50 εργαζόμενοι σε αναστολή, άλλοι 40 σε αναρρωτική!

Δεκάδες υγειονομικοί και λοιποί εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου τίθενται από σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου, σε αναστολή εργασίας καθώς εφαρμόζεται το μέτρο για τους ανεμβολίαστους για τον covid-19.

Όπως αναφέρει το agrinionews, στο Νοσοκομείο Αγρινίου ανεμβολίαστοι φέρονται 90 συνολικά εργαζόμενοι (ανάμεσα τους δεκάδες νοσηλευτές) ωστόσο 50 είναι αυτοί τίθενται σε αναστολή. 40 άτομα κάνουν χρήση αναρρωτικής άδειας (αντίστοιχα και στο Μεσολόγγι) και οι περιπτώσεις τους θα τεθούν στο μικροσκόπιο της Επιτροπής.

Kάποιοι εργαζόμενοι που τίθενται σε αναστολή μετέβησαν κανονικά στο νοσηλευτικό ίδρυμα με σκοπό να εργαστούν σήμερα είτε για να παραλάβουν τις αποφάσεις αναστολής. Δεν τους επιτρέπεται ωστόσο να εργαστούν και μερικοί παραμένουν συγκεντρωμένοι έξω από τα Εξωτερικά Ιατρεία.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας εξάλλου λαμβάνουν χώρα πολλά νοσοκομεία της χώρας από υγειονομικούς που αρνούνται να εμβολιασθούν αλλά και συναδέλφους τους που αντιδρούν στην υποχρεωτικότητα.

Είναι προφανές πως το κλίμα που διαμορφώνεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου μόνο καλό δεν είναι και αναμένονται εξελίξεις και αποφάσεις για το πως θα λειτουργήσει το ίδρυμα με τόσο κενά.

Παράλληλα κοινοποιήθηκε απόφαση για εκ νέου αναστολή των τακτικών ιατρείων, όπως ίσχυε στα προηγούμενα «κύματα» του covid-19, με την κατάσταση να δείχνει δύσκολα διαχειρίσιμη την ώρα που στην κλινική covid νοσηλεύονται 20 άτομα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected