Κατηγορίες
Αθλήματα

Βέροια : Έρχεται το Greece Rally 2021!

Το Greece Rally 2021 γίνεται για ακόμη μία φορά στην όμορφη πόλη της Βέροιας, υπό την αιγίδα του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και την Υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

Θα ξεκινήσει στις 5 Σεπτεμβρίου και μετά από 7 ημέρες περιήγησης στα βουνά της Ημαθίας και των γύρω περιοχών, θα ολοκληρωθεί στις 11 Σεπτεμβρίου μετά από 1700 αγωνιστικά χιλιόμετρα εκτός δρόμου!

Περισσότεροι από 60 αναβάτες από όλο τον κόσμο θα λάβουν μέρος στο Διεθνές Greece Rally, και υπό την οργανωτική δεινότητα του Off Road Team προβλέπεται ένας δυνατός, θεαματικός και συναρπαστικός αγώνας. Θα περάσουμε από τη Νάουσα, το Βέρμιο, το Σέλι, τα 3-4 Πηγάδια, τα Πιέρια Όρη, το όρος Πάικο, το Βελβεντό, τη Βεργίνα.

Να σημειωθεί πως ο αγώνας γίνεται υπό τα αυστηρότερα υγειονομικά πρωτόκολλα περί Covid, τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για την πολυμελή οργανωτική επιτροπή.

Η τελετή έναρξης που θα λάβει χώρα στην Οδό ΕΛΗΑΣ, στην πλατεία Εληάς στο κέντρο της πόλης, την Κυριακή 5/9 στις 20:00 το απόγευμα, ενώ το κέντρο του αγώνα βρίσκεται στο Ξενοδοχείο Aiges Melathronαπό τις 3/9 έως και τις 11/9, όπου μπορείτε να μας επισκεφτείτε ότι ώρα θέλετε!

Η πρόσκληση φυσικά ισχύει και για την τελετή απονομής που θα γίνει επίσης στο ξενοδοχείο Aiges Melathron στις 11/9, 20:00 το απόγευμα.

Περισσότερα για τον αγώνα : www.greecerally.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected