Super League 2 - Μεταγραφές

Πήρε και Τριανταφυλλάκη ο Αλμωπός

Μετά τους Νιαζίφογλου, Σουλιώτη, Σέχου, Κέρθι, Γιουκούδη, Σταμπουλίδη, Μπακουτσή, Πρίκα, Παρασκευά και Παϊτέρη ο Αλμωπός Αριδαίας απέκτησε τον Βασίλη Τριανταφυλλάκη.

Ο 23χρονος (02/06/1998) μεσοεπιθετικός με καταγωγή από την Καλαμάτα, είχε 13 συμμετοχές πέρσι με τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Διγενή Μόρφου, ΑΕΚ Λάρνακας U21, Λεβαδειακό U20, Άρσεναλ U15 και Πράσινα Πουλιά Καλαμάτας.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Τριανταφυλλάκη.

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκης είναι 23 ετών και είναι μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα Πράσινα Πουλιά της Καλαμάτας, στη συνέχεια πήγε στις Ακαδημίες της Άρσεναλ. Αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Κύπρο με την ΑΕΚ Λάρνακας, τον Διγενή Μόρφου και την ΠΑΕΕΚ. Την χρονιά που μας πέρασε φόρεσε την φανέλα της πρωταθλήτριας Καλαμάτας ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του πριν φορέσει τα κυανόλευκα ήταν ο ΟΦ Ιεράπετρας.

Βασίλη, η μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού σου εύχεται να έχεις υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected