Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το sportsup.gr στην προετοιμασία του ΓΑΣ Ροδοχωρίου (photos+vid)

Και ενώ απομένει μία περίπου εβδομάδα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην Ημαθία (στις 11/9 έχει οριστεί η πρεμιέρα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών), η προετοιμασία των ομάδων της Α Ερασιτεχνικής βρίσκεται στο τελευταίο της στάδιο.

Μεταξύ αυτών και του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που θα ριχτεί στη “μάχη” των εγχώριων διοργανώσεων με προπονητή και φέτος τον Κώστα Τενεκετζή, με ένα κράμα έμπειρων αλλά και νεαρών ως επί των πλείστον ποδοσφαιριστών.

Το sportsup.gr βρέθηκε χθες Πέμπτη (3/9) στο Δημοτικό Γήπεδο του χωριού, όπου μας υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Τάσος Μωυσίδης ο οποίος για μια ακόμη χρονιά (έχει χαθεί το μέτρημα…) βρίσκεται στις επάλξεις για να παραμένει ενεργή η ομάδα της περιοχής.

Πριν την προπόνηση, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πατέρα Ειρηναίου, ο οποίος είναι λάτρης του ποδοσφαίρου και φίλαθλος της ομάδας. Μάλιστα, δοκίμασε την τύχη του και σε μια εκτέλεση πέναλτι, με τερματοφύλακα τον Γενικό Αρχηγό, Παναγιώτη Θεοδοσιάδη με εντυπωσιακή κατάληξη! (δείτε το βίντεο ΕΔΩ)

Μία μέρα μετά το φιλικό στον Τριπόταμο (ΕΔΩ), ο Κώστας Τενεκετζή έβγαλε ακόμη περισσότερα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των παικτών κι όπως αναφέρει στις δηλώσεις του στην κάμερα του sportsup.gr, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου θα είναι ανταγωνιστικός και στο φετινό πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, εξέφρασε και ο ίδιος (όπως και όλοι με τους οποίους έχουμε συνομιλήσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας) τους προβληματισμούς του για το ότι πολλοί ποδοσφαιριστές έχασαν το κίνητρο τους μετά την παρατεταμένη διακοπή λόγω του lockdown αλλά και την αγωνία όλων για την έλλειψη διάθεσης από τους νεαρούς παίκτες, που στο εν λόγω διάστημα, έχασαν το ενδιαφέρον τους για το ποδόσφαιρο, μιας και βρέθηκαν έγκλειστοι στο σπίτι μπροστά σε μια οθόνη.

δείτε τις δηλώσεις του αλλά και φωτογραφίες :

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected