Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : “Αέρας” ο Εθνικός στη Μύκονο, προκρίθηκε άνετα στη δεύτερη φάση

Ο Εθνικός πέτυχε εμφατική νίκη μέσα στη Μύκονο, επικρατώντας 4-1 της ΑΕΜ και πήρε το εισιτήριο για την β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο δυνατός άνεμος που επικρατούσε στο γήπεδο του Κόρφου, που επηρέασε κατά μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, κάτι που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο η ομάδα του Θεόφιλου Καλύβα, που ήταν πολύ ανώτερη στο δεύτερο μέρος, φτάνοντας σε μία πολύ μεγάλη και δίκαιη νίκη.

Η ΑΕ Μυκόνου, ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος, όπου και προηγήθηκε με 1-0 χάρη σε γκολ του Λεσάι. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του θεοφύλακτου Παχατουρίδη μπήκαν πολύ νωθρά με αποτέλεσμα επηρεασμένοι και από τον δυνατό άνεμο να δεχτούν τρία γκολ σε δέκα λεπτά. Στο 47′ ο Ντάφλας ισοφάρισε σε 1-1, στο 53′ ο Σάμιος το 1-2 και στο 57′ και πάλι ο Σάμιος με πέναλτι το 1-3.

Το τελικό 1-4 έκανε ο Διάκος με πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή.

το φιλμ του αγώνα στο Sportcyclades

Συνθέσεις

ΑΕ Μυκόνου (Θοδωρής Παχατουρίδης): Παλιούρας, Αχείμαστος, Κέμπε (54′ Κωνσταντινίδης), Καλτσάς, Ντουσάι, Παπαδόπουλος, Τσιαφίστας (68′ Κυριακίδης), Σερέπας (74΄Κατσικαλάκης), Λεσάι, Μπρούνο

Εθνικός (Θεόφιλος Καλύβας): Μπαντίκος, Πάππος, Αποστόλου, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Ντάφλας, Στάμος (77′ Καλκανάκος), Μπέλερης, Λύγκος, Διάκος (89′ Γιαννόπουλος), Κώστας (83′ Νταγκουνάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected