Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : “Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο ο Άρης Σούδας (photos)

Ιστορική πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος για τον Αρη Σούδας. Ένα ημίχρονο αρκούσε για την ομάδα του Νίκου Μαναρώλη για να “καθαρίσει” τον ΑΟ Καραβά (3-0).

Ένας Άρης… δαιμονισμένος, καθώς μέχρι το 12ο λεπτό κατάφερε να προηγείται με 2-0 στο σκορ, ουσιαστικά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Πειραιά, την οποία καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες. Με το επιθετικό του τρίο, Νικόλτση, Παπαθανασίου και Τσίτα, να οργιάζουν, ο Άρης έθεσε από νωρίς τις βάσεις για να φτάσει στην άνετη, όπως εξελίχθηκε, νίκη.

Το 1-0 ήρθε στο 5ο λεπτό από τη συνεργασία των τριών παικτών, με τον Νικόλτση να γυρίζει την μπάλα στον Παπαθανασίου που σκόραρε από κοντά, ενώ με πανομοιότυπο τρόπο ήρθε και το 2-0 στο 12ο λεπτό, με τον Νικόλτση και πάλι να σερβίρει αυτή τη φορά για τον Τσίτα, που δεν άφησε την ευκαιρία χαμένη…

Το τρίτο γκολ για τον Άρη ήρθε από το σημείο του πέναλτι στο 40ό λεπτό το οποίο κέρδισε ο Νικόλτσης στην ανατροπή από τον Ντούμπερετ, με τον Τσίτα στη συνέχεια να σκοράρει από τα 11 βήματα.

Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ήταν φανερά πεσμένος.

Ο Άρης προκρίνεται έτσι στη β’ φάση της διοργάνωσης όπου και περιμένει πλέον να μάθει τον αντίπαλό του. Ο δε Καραβάς ρίχνει πλέον αποκλειστικά το βάρος στο πρωτάθλημα.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Άρης Σούδας (Νίκος Μαναρώλης): Καλαμαρίδης, Κοκκινάκης (74’ Σοφούλης), Βασιλάκης, Στεφανίδης, Βαρδάκης, Κυτράκης (83’ Μαναρώλης), Ροκάκης (83’ Φέζγκα), Τσίγκας, Παπαθανασίου (74’ Μαθιουδάκης), Νικόλτσης, Τσίτας (73’ Παπαδάκης)

ΑΟ Καραβάς (Βασίλης Σπάθας): Κούτσικος, Μύρκος, Κανελλόπουλος (46’ Ντιέγκο), Ντούμπερετ (78’ Τσίνα), Φιαμέγκος, Λίτσι (67’ Γκούμας), Κορνελάτος (78’ Αποστολίδης), Ντούνης, Ψυχογιός (46’ Παπαθανασίου), Νικολόπουλος, Μαρούδας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected