Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Πρόκριση με αρκετό άγχος για τον Ατσαλένιο

Μπορεί να… καρδιοχτύπησε στο φινάλε, όμως ο ΠΟΑ κατάφερε να επικρατήσει 3-2 του ΑΟ Πυλίου από την Κω και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το 3-0 της ομάδας του Ατσαλένιου, έκαναν 3-2 οι φιλοξενούμενοι στο φινάλε, με τον ΠΟΑ να παίζει και με παίκτη λιγότερο από το 81’.

Σ’ ένα κακό ποιοτικά πρώτο μέρος, ο ΠΟΑ ήταν σαφώς ανώτερος του αντιπάλου του και κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα που του έδωσαν σαφέστατο προβάδισμα. Τα συνεχόμενα φάουλ και οι δυνατές μονομαχίες στο πρώτο μέρος, δεν επέτρεπαν στις δύο ομάδες να γίνουν δημιουργικές με εξαίρεση ένα καλό 10λέπτο μεταξύ του 10’ και του 20ου λεπτού, όταν και ο ΠΟΑ βρήκε και το πρώτο γκολ στο παιχνίδι.

Ατσαλένιος-ΑΟ Πυλίου  3-2 (16′ Καϊμακαμούδης, 38′ Ολιβέιρα, 53′ Πατινιώτης πεν / 82′ Ηλιόπουλος, 90′ αυτογκόλ)

το φιλμ του αγώνα στο grandsport.gr

Συνθέσεις

Ατσαλένιος : Γιαγκιόζης, Σαμουηλίδης, Ρουμπάκης, Τσιρούδης (46′ Βοργιάς), Σένκα (80′ Χατζηανδρέου), Καϊμακαμούδης (86′ Γιαλυτάκης), Κερμενίδης, Ολιβέιρα, Μειρέλες, Πατινιώτης, Αννιτσάκης

ΑΟ Πυλίου : Τοπούζλης, Πλατέλλας, Δεληζάνος (46′ λ.τ. Χατζησουλεϊμάν), Χατζηβασίλης (73′ Κότζα), Μπριλάκης, Πης (46′ Βακράκος), Γεωργιάδης, Χατζηδημητρίου (55′ Μαργαρίτης), Παπαγεωργίου (32′ λ.τ. Χατζηφούντας), Ηλιόπουλος, Δρόσος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected