B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Διάφορα

Εντυπωσιακή η Πάολα στην εκδήλωση της Πατρίδας, αντιδράσεις από τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ημαθίας!

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση με τη γνωστή λαϊκή ερμηνεύτρια Πάολα διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας “Ευστάθιος Χωραφάς” το βράδυ της Τρίτης (7/9) στο γήπεδο του χωριού.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των τοπικών ιστοσελίδων, περίπου 4.000 άνθρωποι απόλαυσαν τα τραγούδια της και διασκέδασαν, λίγες μέρες προτού μας αποχαιρετίσει και επίσημα το καλοκαίρι.

Ωστόσο, αρκετές είναι οι αντιδράσεις του ποδοσφαιρικού κόσμου, όχι βεβαίως για την εκδήλωση και την πρωτοβουλία του Συλλόγου, αλλά για τα μέτρα που οφείλουν την ίδια ώρα να τηρήσουν οι ερασιτεχνικές ομάδες ενόψει των πρώτων αγώνων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Χαρακτηριστικά είναι τα σχόλια περί έξαρσης κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα στην περιοχή (ξεπέρασαν τα 85, δηλαδή 2.5 φορές πάνω από το μέσο όρο της Ελλάδας), που δε συνάδει με τον συνωστισμό που επικράτησε χθες στην εκδήλωση (χωρίς μάσκες και αποστάσεις, όπως φαίνεται στις περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο), την ώρα που το υγειονομικό πρωτόκολλο που πρέπει να τηρηθεί από τους ερασιτεχνικούς συλλόγους (και με όριο το πολύ 70 άτομα) για ματς Κυπέλλου το Σαββατοκύριακο, ξεπερνά τις…δύο σελίδες!

Μάλιστα, την ερχόμενη Παρασκευή, θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να προβούν σε rapid ή μοριακό test για να μπορέσουν να αγωνιστούν, οι φίλαθλοι να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ενώ για τους ανήλικους αθλητές προβλέπεται και το self test.

*φωτ.verianet.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected