Κατηγορίες
Αθλήματα

Πρόκριση στα προημιτελικά του Cassis Challenger για τον Τσιτσιπά, σπουδαία Ματούλα στη Βουλγαρία

© Witters/Hamburg European Open

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς συνεχίζει τις εκπληκτικές εμφανίσεις στα διπλά και προκρίθηκε μαζί με τον συμπαίκτη του Victor Vlad Cornea στα προημιτελικά του δυνατού Challenger του Cassis.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Έλληνας τενίστας και ο Cornea έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση σήμερα και επικράτησαν του Αμερικανού JC Aragone και του Κολομβιανού Nicolas Barrientos με 6-4, 7-6 (5), για να προκριθούν στα προημιτελικά του Cassis Open Provence στο Cassis της Γαλλίας.

Θυμίζουμε πως ο 21χρονος Έλληνας τενίστας και ο Ρουμάνος παρτενέρ του, είχαν κατακτήσει τον πρώτο τους Challenger τίτλο στην Πράγα πριν από 10 μέρες, στο προηγούμενο τουρνουά που συμμετείχαν. Αυτή η διάκριση ανέβασε και τον Πέτρο στο Νο.250 της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών.

Στον αυριανό προημιτελικό, θα αντιμετωπίσουν είτε τους Ινδούς Jeevan Nedunchezhiyan και Purav Raja, Νο.4 στο ταμπλό, είτε τους Ιάπωνες Toshihide Matsui και Kaito Uesugi.

Ο Πέτρος συμμετείχε και στο μονό στο 80άρι Challenger του Cassis, στο ταμπλό των προκριματικών, κάνοντας έναν καλό αγώνα με τον κορυφαίο του ταμπλό και Νο.204 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Ramkumar Ramanathan, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-4, 6-4.

Μάρθα Ματούλα

Πολύ καλή νίκη για τη Ματούλα στη Βουλγαρία

Η Μάρθα Ματούλα επέστρεψε από σετ πίσω και κέρδισε την Oana Gavrila, No.6 στο ταμπλό, για να προκριθεί στις “16” καλύτερες της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων στη Βάρνα της Βουλγαρίας.

Η Ματούλα έκανε μια εντυπωσιακή ανατροπή στην πρεμιέρα της στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων στη Βάρνα της Βουλγαρίας, κερδίζοντας την Gavrila από τη Ρουμανία, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.707 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με 5-7, 6-0, 6-0, σε 2,5 ώρες αγώνα.

Η 24χρονη Ελληνίδα τενίστρια, προκρίθηκε στον 2ο γύρο της χωμάτινης διοργάνωσης της Βουλγαρίας, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βουλγάρα Gebriela Mihaylova, Νο.1119 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected