Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Πρόκριση με Κοτζαθανάση ο Θησέας, έμεινε εκτός ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Ιστορική στιγμή για τον Θησέα, καθώς νικώντας με 1-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας στο γήπεδό του με γκολ του Κοτζαθανάση μόλις στο 2ο λεπτό με εντυπωσιακή σέντρα-σουτ με το αριστερό, πήρε την πρόκριση για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με παίκτη παραπάνω από το 64’, όταν και αποβλήθηκε δικαίως ο Τσιρίδης των φιλοξενουμένων με απευθείας κόκκινη για άσεμνη χειρονομία στην κερκίδα.

Να σημειωθεί ότι τέσσερις ποδοσφαιριστές του Μ. Αλέξανδρου και ο προπονητής βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και δεν ακολούθησαν την αποστολή, με συνέπεια ρόλο προπονητή να έχει ο γυμναστής, Νικηφόρος Μπελαγιάννης

Συνθέσεις

Θησέας Αγριάς (Κώστας Σταματής) : Κουτσιρίμπας, Δημουλάς, Γκάγκας, Σπαθής, Κουκουτής, Αλεξίου, Χατζησταμάτης, Κοτζαθανάσης, Κατσιγιάννης (58’ Ιακωβίδης), Καραμανλής (76’ Φουρκιώτης), Καρατσόλης (90+2’ Κουτσούκης)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (Νικηφόρος Μπελαγιάννης) : Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Τσιούχας, Χατζόπουλος (46’ Μπρούνο), Τσιρίδης, Γεωργίου, Περτσιούνης, Μουρατίδης, Λίτσι, Πιπιλιάρης (84’ Πίκος), Βασίλτσης

*taxydromos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected