Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Στον τρίτο γύρο ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει τον Διαγόρα Βραχνεΐκων από την πρόκρισή του στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Βραχνιώτες επικράτησαν με 3-0 του Ερμή Μελιγούς με το σκορ να έχει διαμορφωθεί από το ημίχρονο.

Όπως ήταν λογικό η ομάδα του Ανδρέα Ζήκου έριξε το ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργώντας όμως κλασσικές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, έχοντας μάλιστα και δοκάρι με τον Παπαδόπουλο. Μία πρόκριση ιστορική και συνάμα οικονομικής ανάσας, αφού πλέον ο Διαγόρας περιμένει αντίπαλο από τη Σούπερ Λιγκ 2, όπου το ματς ενδέχεται να είναι και τηλεοπτικό.

Δύο γκολ ο Αλεξανδρής και ένα ο Ραφαήλ Σιδέρης που ήταν αμφίβολος για την αναμέτρηση. Παρακολουθήσατε μέσω του patragoal.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης του Διαγόρα Βραχνεΐκων με τον Ερμή Μελιγούς για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

το φιλμ του αγώνα στο Patragoal

Συνθέσεις

Διαγόρας Βραχνεΐκων (Α. Ζήκος): Mικές Μ., Σαρρής (72΄ Γκολφινόπουλος), Μικές Ε. (87΄Μπάδας), Σιδέρης (46΄Παπαδόπουλος), Βλασόπουλος Ν., Αποστολόπουλος (65΄Τσεκούρας), Βλασόπουλος Θ., Σταυρόπουλος, Αλεξανδρής, Γεωργαντόπουλος, Σκεπετάρης (65΄Καραμπούλας).

Ερμής Μελιγούς (Κ. Καλογιαννίδης): Γιαννούσης Κ., Παπαδόπουλος (90΄ Κόλλιας), Πολυμενάκος, Ράλλιος Γ., Μπίσσιας, Γιαννούσης Σ., Καδάς (56΄Κοδέλλας), Μπάξτον, Τσιώλης (56΄Σούρσος Π.), Σούρσος Κ..

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected