Super League 1

“Κουλούρια” στο πρώτο ματς της Super League 1

Δεν ανέδειξε νικητή το πρώτο χρονικά παιχνίδι της Super League 1.

Στο Αγρίνιο, Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο “στείρο” 0-0, σε ένα παιχνίδι που είχε μετρημένες στα δάχτυλα ευκαιρίες.

Σε γενικές γραμμές, οι Αρκάδες ήταν πιο δραστήριοι, είχαν πιο πολύ τη μπάλα στα πόδια αλλά δεν υπήρξε η φάση εκείνη που θα θεωρηθεί κλασική.

Το ματς

Η αυλαία στο πρωτάθλημα της Super League άνοιξε και μόλις στο 3ο λεπτό ο Παναιτωλικός… άγγιξε το πρώτο γκολ του φετινού πρωταθλήματος, αφού ο Καρέλης βρέθηκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρε του Αστέρα με την φάση να είναι ως μη γενόμενη αφού δόθηκε οφσάιντ, όμως αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα το γκολ θα μετρούσε καθώς καλυπτόταν ο επιθετικός του Παναιτωλικού…

Η… απάντηση των Αρκάδων ήρθε τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Καρμόνα έκανε την σέντρα, ο Μπαράλες έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει παράλληλα από την εστία, όμως ο Ριέρα δεν πρόλαβε να βρει την μπάλα προ κενής εστίας, χάνοντας μοναδική ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης.

Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο δεν ήταν ανάλογη του ξεκινήματος που είχα οι δύο ομάδες, αφού σταδιακά ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει ελαφρώς την πρωτοβουλία των κινήσεων με τις δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου να έχουν… πρωταγωνιστικό ρόλο.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ωστόσο, ο Παναιτωλικός έχασε μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ αφού στο 40ο λεπτό ο Καρέλης μετά από κλέψιμο έξω από την περιοχή του Αστέρα, πήρε λίγα μέτρα και σούταρε με δύναμη, όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου και ενώ ο Έλληνας επιθετικός είχε την επιλογή του αμαρκάριστου, Μορσέι.

Όπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο εκείνος που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ήταν ο Αστέρας. Ωστόσο, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς αδυνατούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες στιγμές στην εστία του Παναιτωλικού. Η πρώτη του ευκαιρία στο δεύτερο μέρος κατεγράφη στο 50ο λεπτό με ένα σουτ του Ριέρα που κατέληξε λίγο άουτ.

Ο Μπαράλες πραγματοποίησε μία κεφαλιά στην περιοχή, έπειτα από σέντρα του Ρέγκις, ωστόσο η μπάλα κατέληξε στα χέρια του κίπερ του Παναιτωλικού. Ο στράικερ των Αρκάδων πραγματοποίησε επίσης στο 83′ ένα σουτ εκτός περιοχής, χωρίς βέβαια κάποιο αποτέλεσμα.

Οι Αρκάδες είχαν μεν την κατοχή, όμως δεν κατάφερναν να πατήσουν στην περιοχή των γηπεδούχων. Επομένως, επιχειρούσαν με γεμίσματα να δημιουργήσουν καταστάσεις. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός παρέμενε επιθετικά ανενεργός, καθώς ούτε εκείνος μπορούσε να απειλήσει με κάποιον τρόπο. Το 0-0 παρέμεινε έως και το τέλος του παιχνιδιού, καθώς καμία ομάδα δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά.

Συνθέσεις

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου) : Ροντρίγκες, Χουχούμης, Λούι, Κορνέλιος, Μάλης, Βαρόνε, Τσιγγάρας, Ντίαθ, Μορσέι (74′ Βέργος), Μεντόσα, Καρέλης (85′ Μπελεβώνης Χ.)

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς) : Παπαδόπουλος, Άλβαρεθ, Καρμόνα (88′ Ρούμπεν Γκαρθία), Καστάνιο, Ατιένθα, Μουνάφο, Βαλιέντε, Σίτο (74′ Μπενίτο), Ρέτζις (88′ Γκόμεθ), Ριέρα (54′ Καπίγια), Μπαράλες

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 11/9

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης  0-0
Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης (20.30)

Κυριακή 12/9

ΝΠΣ Βόλος – Λαμία (18.15)
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (19.00)
ΑΕΚ – Ιωνικός (20.30)
Ολυμπιακός – Ατρόμητος (20.30)

Δευτέρα 13/9

Άρης – ΟΦΗ (19.30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected