Κατηγορίες
Super League 1

Τρομερός ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα, “μαγικά” από Βιτάλ και Καρλίτος!

Μια πραγματικά εκπληκτική εμφάνιση, που θύμισε παλιές καλές “πράσινες” εποχές πραγματοποίησε στην πρεμιέρα της σεζόν ο Παναθηναϊκός.

Κόντρα σε έναν Απόλλωνα που ίσως τον αδικεί το σκορ, καθώς δικαιούνταν ένα γκολ, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς…πετούσε φωτιές και έφτασε φυσιολογικά το σκορ στο 4-0.

Αυτοί που έθελξαν για τους “πράσινους” ήταν ο Βιτάλ, που έκανε ότι ήθελε στην άμυνα της “Ελαφράς Ταξιαρχίας”, ο Καρλίτος που πέτυχε δύο τέρματα αλλά και ο Ρούμπεν Πέρεθ, που παρά το γεγονός πως αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ομάδα, φανέρωσε ηγετικές ικανότητες.

Το γκολ του αγώνα σημείωσε ο Αλεξανδρόπουλος στο 83′, σημαδεύοντας το “Γ” από τα 40 μέτρα!

Το πρώτο τέρμα της σεζόν για τον Παναθηναϊκό σημείωσε στο 29′ ο Μαουρίσιο, ο οποίος τραυματίστηκε και άφησε τη θέση του στον Αλεξανδρόπουλο στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Απόλλων έμεινε με 10 παίκτες στο 54′ λόγω αποβολής του Φατιόν Άντονι, κάτι που αποτέλεσε “τροχοπέδη” για την προσπάθεια των “κυανολεύκων”.

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς) : Διούδης, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Βέλεθ, Μαουρίσιο (46′ Αλεξανδρόπουλος), Πέρεθ, Λούνκβιστ (46′ Ιωαννίδης), Βιτάλ (74′ Παλάσιος), Αϊτόρ (65′ Χατζηγιοβάνης), Καρλίτος

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Πετράκης) : Βέρχουλστ, Τουτουαρίμα, Ντεντάκης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Σλίβκα (65′ Φαν Λα Πάρα), Κάστρο, Φατιόν, Σαχλί, Τσιλούλης (65′ Ματέι), Ντάουντα (64′ Ιωαννίδης)

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 11/9

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης  0-0
Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης  4-0

Κυριακή 12/9

ΝΠΣ Βόλος – Λαμία (18.15)
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (19.00)
ΑΕΚ – Ιωνικός (20.30)
Ολυμπιακός – Ατρόμητος (20.30)

Δευτέρα 13/9

Άρης – ΟΦΗ (19.30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected