Ποδόσφαιρο Κόσμος

Bundesliga : Δεν…πατάει καλά η Άιντραχτ Φραγκφούρτης, “τσίμπησε” βαθμό ή Στουτγκάρδη (vid)

Στο τέλος έχασε τη νίκη η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στη Στουτγκάρδη (1-1), για την 4η αγωνιστική της Bundesliga.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League προηγήθηκε με το γκολ του Φίλιπ Κόστιτς στο 79ο λεπτό, αλλά στο 88′ ο Μαρμούς κατάφερε να ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους, μολονότι αγωνίστηκαν στα τελευταία λεπτά με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Αντον (82′).

Το πρώτο ημίχρονο στο Ντόιτσε Μπανκ Παρκ πέρασε ήρεμα με την Άιντραχτ να έχει την κατοχή μπάλας αλλά την Στουτγκάρδη τις δύο καλύτερες στιγμές με τον Τραπ να σταματάει τις προσπάθειες των Μαρμούς (17′) και Μάσιμο (34′).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Στουτγκάρδη συνέχισε να προσέχει την άμυνά της αλλά οι γηπεδούχοι αυτή την φορά βρήκαν ευκαιρίες.

Ο Λάμερς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μούλερ στο 61ο λεπτό και από το κόρνερ ο Χίντερεγκερ έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο δοκάρι.

Ο Κόστιτς μετά τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες με την μη μετακίνησή του στην Λάτσιο και το μήνυμα που έστειλε μέσω social media προς όλους, ήρθε από τον πάγκο για να δώσει το προβάδισμα στους αετούς με ωραίο διαγώνιο σουτ (79′).

Ιδανικές οι συνθήκες για την πρώτη νίκη με την Στουτγκάρδη να μένει με δέκα παίκτες στο 82ο λεπτό λόγω αποβολής του Αντόν όμως, η Άιντραχτ γύρισε στην άμυνα και το πλήρωσε.

Ο πιο επικίνδυνος παίκτης των Σουηβών ο Μαρμούς, και με την βοήθεια της τύχης, πέρασε και τον Τραπ για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Η ατυχία στην τελευταία φάση του αγώνα δεν επέτρεψε στους παίκτες του Όλιβερ Γκλάσνερ να πανηγυρίσουν. Ο Μπορέ έπιασε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, στην πλάτη του τερματοφύλακα Μούλερ και με τα φάλτσα που πήρε σταμάτησε δίπλα στην τελική γραμμή για να μπλοκάρει ο Μούλερ και να κρατήσει το 1-1.

Συνθέσεις

Άιντραχτ Φραγκφούρτης (Όλιβερ Γκλάσνερ) : Τραπ, Ντουρμ (82′ ντα Κόστα), Ντίκα, Χιντερέγκερ, Λανζ, Σόου, Χρούστιτς (59′ Γιάκιτς), Χάουγκε (81′ Πασιένσια), Καμάντα, Λίντστρομ (59′ Κόστιτς), Λάμερς (70′ Μπόρε).

Στουτγκάρδη (Πελεγκρίνο Ματαράτσο) : Μούλερ, Μαυροπάνος, Αντόν, Κεμπφ (80′ Αλ Γκαντιουί), Μάσιμο (62′ Μπεγιάζ), Κάρατζορ, Έντο, Σόσα (70′ Ίτο), Κλέμεντ (70′ Μανγκάλα), Κλίμοβιτς (62′ Κουλιμπαλί), Μαρμούς

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο 11/9

Ουνιόν Βερολίνου – Άουγκσμπουργκ  0-0
Χοφενχάιμ – Μάιντς  0-2
Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ  3-4
Φράιμπουργκ – Κολωνία  1-1
Γκρόιτερ Φιρτ – Βόλφσμπουργκ  0-2
Λειψία – Μπάγερν Μονάχου  1-4

Κυριακή 12/9

Άιντραχτ Φραγκφούρτης – Στουτγκάρδη  1-1
Μπόχουμ – Χέρτα Βερολίνου (18.30)
Γκλάντμπαχ – Αρμίνια Μπίλεφελντ (20.30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected