Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Με αντίπαλο από τη Super League 2 στον επόμενο γύρο η Νέα Αρτάκη

Η Αρτάκη κέρδισε στην Αταλάντη 1-0 την τοπική ομάδα και προκρίθηκε στην τρίτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα της Εύβοιας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων μετά τα πρώτα λεπτά, έχοντας στο 5′ την πρώτη της καλή στιγμή με σουτ του Σταματάκου από καλή θέση, που όμως έφυγε ψηλά άουτ, ενώ πέντε λεπτά μετά ο ίδιος με παράλληλη προσπάθησε να τροφοδοτήσει τον Παπαδάκη, ο οποίος δεν πρόλαβε την μπάλα, με την Αταλάντη να έχει απ’ την πλευρά της την πρώτη της τελική στο 13′ με τον Ντάμπου, η προσπάθεια του οποίου έφυγε έξω. Ο ΑΟΝΑ συνέχισε να ψάχνει το γκολ, χάνοντας ευκαιρίες με Μεγάλο (23′) και Τσούπρο (24′-δοκάρι), καταφέρνοντας τελικά να κερδίσει πέναλτι στο 25′ με τον Σταματάκο. Το εκτέλεσε ο Ντελέκος, απέκρουσε ο Ανδρούτσος, με τον Παπαδάκη να κινείται ταχύτατα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στην επαναφορά. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στο 40′ να απειλήσουν με ισοφάριση, με γυριστή κεφαλιά του Πατσαρούχα, με τους αμυνόμενους να αντιδρούν και να απομακρύνουν την μπάλα.

Και στην επανάληψη ξεκίνησαν καλά οι φιλοξενούμενοι, φτάνοντας μάλιστα στο 47′ κοντά σε δεύτερο γκολ, με διαγώνιο πλασέ του Ντελέκου, όμως ο Ανδρούτσος απέκρουσε σωτηρία, ο οποίος και στο 71′ κράτησε την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι κάνοντας ακόμη μια πολύ επέμβαση, σε φάση τετ-α-τετ με τον Μεγάλο. Η Αταλάντη προσπάθησε να ανέβει ακόμη περισσότερο στο τελευταίο εικοσάλεπτο, με τον ΑΟΝΑ όμως σε γενικές γραμμές να ελέγχει το παιχνίδι, και στο 82′ είχε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση με δυνατό σουτ του Πατσαρούχα και τον Ντουμάνη να πραγματοποιεί μια σπουδαία απόκρουση. Στο 90′ ο Αργεντίνος Εσκουρέντο έφτασε κοντά στο να ‘σφραγίσει’ τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του, με τελική του προσπάθεια που κατέληξε ελάχιστα άουτ, που όμως χωρίς ιδιαίτερο άγχος στο τέλος έφτασε στο στόχο της, με το 0-1 να είναι το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

ΑΠΟ Αταλάντη (Δημήτρης Ασημάκης): Ανδρούτσος, Τσακανίκας, Σακκάς, Σαλιάι, Πάππος, Γκούρλας, Γκούγκουλης (63′ Μπαρτζουλιάνος), Τσάτσος (56′ Τζιβελέκης), Πατσαρούχας, Ντάμπος (77′ Παπαζαχόπουλος), Δουβάρας.

ΑΟ Νέας Αρτάκης (Νίκος Κουρμπανάς): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Αρκούδας, Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Παπαδάκης (76′ Χατζηστάμου), Ζαχαρόπουλος (58′ Εσκουρέντο), Μεγάλος, Ντελέκος, Σταματάκος (88′ Αργυρόπουλος).

*eviasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected