Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Πανηγυρισμοί για την ιστορική πρόκριση του Εθνικού Σοχού! (vid)

Ο Εθνικός Σοχού επικράτησε εντός έδρας με 3-0 του Αγροτικό Αστέρα και με αυτό το τρόπο πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως αναφέρει το Epsm24, η ομάδα του Γιώργου Τσουκαλίδη προηγήθηκε από νωρίς στο σκορ (16′), όταν ο Δημητρακούσης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και με κοντινή προβολή ο Ταχματζίδης έγραψε το 1-0. Στο 40’, έγινε το 2-0, όταν ο Κιλιντάρης έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Καραμπατάκη και αυτός με τη σειρά του, σούταρε εύστοχα στέλνοντας για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Στρατηλάτη.

Τέλος, το 3-0 έγινε στο 69′ ΄με τον Δημητρακούση, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη μπαλιά του Στασινόπουλου και κάπου εκεί ολοκλήρωσε τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του.

Συνθέσεις

Εθνικός Σοχού (Τσουκαλίδης): Καραβελίδης, Δημητρακούσης, Μπατσαράς, Αντωνιάδης, Βασιλόπουλος, Νικολίτσας, Στασινόπουλος, Καραμπατάκης, Ταχματζίδης, Στεφανίδης, Κιλιντάρης.

Αγροτικός Αστέρας (Γαλτσίδης): Στρατηλάτης, Μαυρομιχάλης, Πολυζάς, Παπαδόπουλος, Πορτοκαλάς, Παπαοικονόμου, Χ. Αβραμίδης, Μπουλγουρίδης, Ευθυμιάδης, Κατσιάκης, Παπακωνσταντίνου.

Πηγή βίντεο : ORASI TV

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected