Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Συνεχίζει το σερί η Κοζάνη!

Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγύρισε η ομάδα της Κοζάνης, κερδίζοντας εντός έδρας τον Πανδραμαϊκό με σκορ 2-0, σε νοκ άουτ παιχνίδι.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του θεσμού, με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν πλέον τον αντίπαλό τους από την Super League 2, για την τρίτη φάση της διοργάνωσης του Κυπέλλου.

Το «ντεμπούτο» του με την φανέλα της Κοζάνης, έκανε η νέα μεγάλη μεταγραφή της ομάδας, Αλέξανδρος Καραγιάννης, αφού πέρασε ως αλλαγή στο 73ο λεπτό.

Με τις καιρικές συνθήκες ιδανικές για ποδόσφαιρο και τον φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο ΔΑΚ Κοζάνης να δίνει τον παλμό, η ομάδα της Κοζάνης φιλοξένησε τον Πανδραμαϊκό, έχοντας ως μοναδικό στόχο την πρόκρισή της. Η ομάδα του κύριου Κερλίδη, άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό, χάρις σε αυτογκόλ του Κονταξή, ενώ το τελικό 2-0 έγραψε ο Ζήσης Νάνος στο 69ο λεπτό.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο top-sport.gr

Συνθέσεις

Κοζάνη : Κυριακίδης, Κατσουλίδης (88’ Ντούκα), Παπαργυρίου, Σερσέμης, Ρογγότης, Μπακάλης, Μπίντσης (56΄Νάνος), Μαυροματίδης (73’ Καραγιάννης), Baro (88’ Τσώτσος), Ιορδανίδης, Κωστούλας (88’ Μωυσιάδης)

Πανδραμαϊκός : Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής (79’ Γρηγοριάδης), Αϊβάζης, Τουμανίδης, Τζελίδης, Αχαλινόπουλος (66’ Παυλίδης), Μπελμάνι, Μπάμπαλης (46’ Καζαντζίδης), Γιαννόπουλος, Μπερούκας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected