Κατηγορίες
Διάφορα

Άδωνις Γεωργιάδης : “Οι επιχειρήσεις πηγαίνουν καλύτερα, λεφτά υπάρχουν γιατί τρέξαμε” (vid)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για την οικονομία υπενθυμίζοντας πως την Τρίτη ανακοινώθηκε από την ΕΛΣΤΑΤ διπλάσιος ρυθμός ανάπτυξης του αναμενόμενου.

Αναλυτικά :

«Το Σάββατο ο Μητσοτάκης εξήγησε απλά το μείζον όταν η οικονομία, οι επενδύσεις, οι επιχειρήσεις πηγαίνουν καλύτερα του αναμενόμενου δε θα κερδίζει μόνο ο επιχειρηματίας στο τέλος όλοι οι Έλληνες έχουν να εισπράξουν».

«”Λεφτά υπάρχουν”, γιατί τρέξαμε τις επιχειρήσεις τις εξαγωγές και τον τουρισμό μας καλύτερα του αναμενόμενου, και δίνουμε από αυτά που μας περισσεύουν για να έχει μεγαλύτερο εισόδημα για να αντιμετωπίσουμε την εισβολή της ακρίβειας από το εξωτερικό για να κτίσουμε την αλλαγή νοοτροπίας με υποστήριξη επενδύσεων» σχολίασε Άδωνις Γεωργιάδης.

Τέλος, σημείωσε πως: «Στη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση δεν κερδίζουν όλοι οι Έλληνες; Υπάρχουν και μέτρα πιο εξειδικευμένα. Ήδη η ανεργία μας είναι η χαμηλότερη των τελευταίων 10 ετών αλλά αυτό δε φτάνει», ενώ αναφέρθηκε και στο κίνητρο για τις συγχωνεύσεις των επιχειρήσεων με flat tax 15% για τρία χρόνια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected