Κατηγορίες
Διάφορα

Καταδίωξη βγαλμένη από ταινία της ομάδας ΔΙΑΣ Γιαννιτσών! (photo)

Πριν λίγες μέρες, με ιδιαίτερα συναρπαστικό τρόπο, που δεν συμβαίνει μόνο στις ταινίες που συνήθως όλοι βλέπουμε, αστυνομικοί της ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.» έπιασαν τους δράστες κλοπής επαγγελματικού αυτοκινήτου, αποδίδοντας το στον ιδιοκτήτη του. Σύνηθες ακούγεται, κι όμως δεν είναι…

Όπως αναφέρει το Pellasnews, εξ αρχής οι αστυνομικοί εντόπισαν το αγροτικό όχημα (που ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος το «έκλαιγε» πραγματικά, διότι μ’ αυτό ως απαραίτητο εργαλείο κάνει εδώ και 20 χρόνια τη δουλειά του), με δυο επιβαίνοντες, το οποίο και έκριναν ύποπτο. Λογικό ήταν να επιχειρήσουν έλεγχο.

Εδώ έρχεται το «χολιγουντιανό» σκηνικό (μιας και οι κακοποιοί δράστες πρέπει να έχουν δει τις ίδιες ταινίες με όλους εμάς), στη θέα της μηχανής των αστυνομικών, ο οδηγός του ύποπτου αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα, προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο.

Κι όμως, πήδηξε!

Δεν τα κατάφερε όμως, με αποτέλεσμα να αποτύχουν να ξεφύγουν και να πάνε πολύ μακριά, διότι έξυπνα οι αστυνομικοί τους εγκλώβισαν πλησίον της Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου και προέβησαν σε έλεγχο. Προς έκπληξη τους διαπίστωσαν πως στο όχημα ήταν μόνο ο οδηγός, ενώ ο συνοδηγός (ο οποίος φέρει βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο) είχε πηδήξει προγενέστερα σε “νεκρό σημείο” πάνω στην στροφή, προσπαθώντας να κρυφτεί. Και το σκηνικό συνεχίζεται.

Ακολούθησε πεζή καταδίωξη, με τον συνοδηγό της μηχανής να δεσμεύει τον ύποπτο, μερικά στενά πιο κάτω. Εν συνεχεία με τη συνδρομή της Ασφάλειας Πέλλας , τα άτομα προσήχθησαν στο οικείο Τμήμα ασφαλείας μαζί με το όχημα, όπου και διαπιστώθηκε πως έφερε πινακίδες από πανομοιότυπο όχημα ιδιοκτησίας του οδηγού. Κι εκεί υποψίες, που με την πρώτη ματιά οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάλαβαν ότι «βρωμάει» το πράγμα, επιβεβαιώθηκαν πλήρως!

Οι αστυνομικοί εξακρίβωσαν πως το όχημα το οποίο είχαν μπροστά τους, είχε κλαπεί προ δυο μηνών, από τον Κολινδρό Πιερίας!

Συγκινημένος ο ιδιοκτήτης

Έτσι, βρέθηκε ο ιδιοκτήτης, στον οποίο αποδόθηκε το όχημα, και ο οποίος ήρθε να το παραλάβει από τον Κολινδρό. Ευχάριστα έκπληκτος και με την καρδιά του στη θέση της μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, ευχαρίστησε προσωπικά τους πρωταγωνιστές-αστυνομικούς του περιστατικού, τους οποίους αξίζει να αναφέρουμε έστω τα μικρά τους ονόματα (ο Διονύσης Π. και Τάσος Κ.).

Ο νόμιμος ιδιοκτήτης του κλεμμένου ΙΧ (Κώστας, στο μικρό όνομα) τόνισε στο pellanews.gr, πραγματικά συγκινημένος, πως «έψαχνε το όχημα ο ίδιος διακαώς στην περιοχή της Χαλκηδόνας, όπου είχε θεαθεί τελευταία φορά, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα».

«Όχι τόσο λόγο της οικονομικής ζημίας που υπέστη», όπως επισήμανε, «αλλά από την μεριά του ότι, ήταν εργαλείο δουλειάς για πάνω από είκοσι χρόνια και ήταν συναισθηματικά δεμένος με αυτό».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected