Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Οι πρεμιέρες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Δύο σπουδαία ματς, δύο πρεμιέρες φάσης ομίλων προσφέρει απόψε στους θαμώνες του το “Barok” Coffee-Bar!

Την αρχή κάνει ο ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στις 19:45, ο οποίος αγωνίζεται στο πανέμορφο Γιβραλτάρ με αντίπαλο τη…σταχτοπούτα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, Λίνκολν και ακολουθεί στις 22.00 ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται τη βελγική Αντβέρπ για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Οι “ασπρόμαυροι” θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσουν πέρα από τους τρεις βαθμούς, να παρουσιάσουν και ένα καλύτερο αγωνιστικό προφίλ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τον Πασχαλάκη στην εστία. Οι Βαρέλα και Μιχαηλίδης θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Τέιλορ και Βιεϊρίνια στα άκρα της άμυνας. Οι Σβαμπ και Κούρτιτς θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, ενώ η τριάδα των μεσοεπιθετικών θα αποτελείται από τους Μουργκ, Μπίσεσβαρ και Μιτρίτσα. Στην κορυφή της επίθεση θα αγωνιστεί ο Άκπομ.

Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ισοπαλία 0-0 με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα και να παρουσιάσουν μια καλύτερη εικόνα στο ματς του “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να επαναφέρει το 4-3-3 στο ματς με τους Βέλγους, αφήνοντας το 4-4-2, το οποίο χρησιμοποίησε στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Οι πρωταθλητές Ελλάδος αναμένεται να παραταχθούν με τον Βάτσλικ στην εστία και τους Παπασταθόπουλο και Σισέ στο κέντρο της άμυνας. Οι Καρμπόβνικ και Ρέαμπτσιουκ θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, ενώ την τριάδα της μεσαίας γραμμής θα αποτελούν οι Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Οι τρεις της επίθεσης θα είναι οι Βαλμπουενά, Ονιεκούρου και Ελ Αραμπί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected