Α ΕΠΣ Ημαθίας - Συνεργάτες

“Χρυσός” χορηγός του φετινού LIVE της ΕΠΣ Ημαθίας τα Χρώματα-Εργαλεία “ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΙΔΗΣ”!

Για μια ακόμη χρονιά, η έκτη κατά σειρά, τα Χρώματα «Χατζηπαυλίδης» θα παραμείνουν στο group των υποστηρικτών του sportsup.gr!

Ένας πραγματικά εντυπωσιακός χώρος στον οποίο μπορείτε να βρείτε τα πάντα όσον αφορά την Άρδευση, την Ύδρευση αλλά και παντός είδους χρώματα και εργαλεία, σε ένα κατάστημα πολλών τετραγωνικών και σε ιδιαίτερα προσβάσιμη περιοχή.

Φέτος μάλιστα, η εταιρία «Χατζηπαυλίδης» (με έδρα στην είσοδο του Κοπανού, στη διασταύρωση με τους φωτεινούς σηματοδότες) στηρίζει την προσπάθεια των συνεργατών για τη ζωντανή μετάδοση των αγώνων της Α Ερασιτεχνικής.

Οι συνεργάτες του sportsup.gr ευχαριστούν θερμά τον υπεύθυνο της επιχείρησης, Δημήτρη Χατζηπαυλίδη, του ευχόμαστε υγεία στον ίδιο και στην οικογένεια του και καλές δουλειές!

 

*Καλέστε στο 6937 202403 ή στο 23320 41721 για οποιαδήποτε πληροφορία, υπάρχει και δυνατότητα αποστολής σε οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα. Παράλληλα μπορείτε ΕΔΩ να μελετήσετε τον νέο κατάλογο αγορών της επιχείρησης, για να έχετε μια αναλυτική λίστα με όσα διαθέτουν τα Χρώματα «Χατζηπαυλίδης»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected