Κατηγορίες
Super League 2

Ο Στέφανος Σκέντος στο sportsup.gr : “Μεγάλη πρόκληση να δουλεύεις στον ιστορικό Πιερικό, να δώσουμε το 100% για να επιστρέψει εκεί που αξίζει”

Μετά τον πρόεδρο του Πιερικού, Σταύρο Νατσιάβα που μίλησε για τις φιλοδοξίες αλλά και τα μακρόπνοα σχέδια της διοίκησης για τη “γιγάντωση” του συλλόγου, στο sportsup.gr μίλησε ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, Στέφανος Σκέντος.

Ο 33χρονος παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής, που επιστρέφει μετά από 9 χρόνια σε άλλο πόστο στον Πιερικό, αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση της καριέρας του αλλά και για τους στόχους που έχουν τεθεί, στην επιστροφή των “μελανόλευκων” στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον αρχισυντάκτη, Αργύρη Τσιγγενόπουλο :

Για την επιστροφή στην ομάδα από άλλο πόστο : “Μπορεί να φαίνεται μια δύσκολη αρχή σε ένα τελείως διαφορετικό πόστο από αυτό που συνήθισα να έχω όλα αυτά τα χρόνια, όμως ταυτόχρονα είναι και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Μου αρέσει πολύ αυτή η πρόκληση και την έχω αναλάβει με όσο περισσότερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα μπορώ. Είναι ένα πόστο που έχει να κάνει με πολλά θέματα καθημερινά, με ιδιαίτερο άγχος και πίεση, όμως είμαι εδώ να βοηθήσω και να αφιερώσω το 100% στον ιστορικό Πιερικό, να επιστρέψει εκεί που αξίζει. Με τη στήριξη της διοίκησης και του Δημάρχου, όλα θα μπουν σε μια σειρά κι αυτό ήδη φαίνεται προς τα έξω!”

Για τη φιλοσοφία του συλλόγου : “Τη στηρίζω απόλυτα! Μεγάλος στόχος είναι η υλοποίηση του οράματος της διοίκησης και του Δημάρχου, που δεν είναι άλλο από το να αξιοποιήσει το ρόστερ και να εμπιστευτεί γηγενείς ποδοσφαιριστές, διότι η Πιερία ανέκαθεν αναδείκνυε ταλέντα. Θέλουμε όσο τίποτε άλλο τη στήριξη του κόσμου σε αυτό, είναι μια νέα προσπάθεια που γίνεται, άλλωστε χωρίς τον φίλαθλο και τον υποστηρικτή, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα”.

Για τις μεταγραφές που γίνονται κι αν θα έρθουν κι άλλοι παίκτες εγνωσμένης αξίας : “Οι μεταγραφές έχουν υλοποιηθεί και το μόνο που μένει είναι να κάνουμε μια ακόμη τελευταία κίνηση ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στο απαιτητικό και δύσκολο πρωτάθλημα της Super League 2. Κινηθήκαμε σε παίκτες έμπειρους αλλά και σε πολλούς υποσχόμενους. αλλά βεβαίως και σε γηγενείς, με στόχο να δημιουργηθεί το κατάλληλο μείγμα για να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή χρονιά”.

Για τους στόχους στο πρωτάθλημα : “Τα οικονομικά της ομάδας είναι πλέον σε εξαιρετικό επίπεδο κι αυτό δίνει μια ηρεμία στο αγωνιστικό τμήμα. Είναι στο χέρι μας να πετύχουμε τον στόχο και να αναλογιστούμε βεβαίως ότι αυτή η υγεία που αποπνέει ο σύλλογος είναι κάτι σπάνιο στις μέρες μας. Σκοπός μας είναι να πλασαριστούμε σε μια καλή θέση στο πρωτάθλημα και να έχουμε μια καλή παρουσία ώστε να κάνουμε ξανά τον Πιερικό, γι’ αυτόν που οι παλαιότεροι αλλά και μεις της γενιάς μας ήμασταν υπερήφανοι”.

Και ένα μήνυμα για τον κόσμο του Πιερικού : “Θέλουμε πολύ ο φίλαθλος κόσμος να στηρίξει όσο μπορεί τη νέα προσπάθεια της ομάδας, να είναι δίπλα στους παίκτες γιατί γνωρίζω πολύ καλά πως η στήριξη του κόσμου στον ποδοσφαιριστή είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected